Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 7 dingen vindt hij afknappers in bed

Bram
2 min read

Gelukkig vinden mannen maar weinig dingen echt vies in bed. Maar er zijn zo van die dingen die waar de meeste mannen het over eens zijn. 

1.Seks na je workout

Mannen vinden een sterke lichaamsgeur een van de grootste afknappers in bed. Een sterke lichaamsgeur kan de indruk opwekken dat je geen zorg draagt voor jezelf. Je vindt die zweetgeur na je workout toch ook niet aangenaam? Samen sporten is erg goed voor je seksleven, maar vergeet niet om samen te douchen!

2.Een slechte adem

Als je net samen knoflook hebt gegeten dan zal hij je slechte adem wel vergeven. Het wordt echter een probleem als je slechte adem chronisch wordt. Het kan dan echt een afknapper worden.

3.Overdreven sextalk

Sextalk is bijna de norm geworden. 80% van de koppels geeft toe dat sextalk een belangrijke plaats heeft in hun seksleven. Maar je moet natuurlijk niet overdrijven. Bouw traag op en zoek eerst uit wat jullie beiden opwindt.

4.Vieze luchtjes

Mannen vinden het leuk om jou te verwennen. Vagina’s hebben een lichte geur die niet onaangenaam mag zijn. Als je vagina een sterke geur heeft kan dat wijzen op een infectie. Vieze luchtjes zijn dan ook een verwachte afknapper die mannen kunnen ervaren in bed.

5.Te onzeker zijn

Mannen houden van een vrouw dit weet wat ze wil en zelfzeker is in bed. Als je erg onzeker en stil bent kan dat echt een afknapper zijn. Hem de leiding laten nemen kan leuk zijn, maar je moet hem tonen dat je even opgewonden bent, wees niet onzeker!

6.Je kust hem na een blowjob

De meeste mannen vinden dit helemaal niet erg. Maar sommige, vooral jongere, mannen vinden het echt een afknapper. Praat er dus eerst over met je vriend voor je hem kust.

                             

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…