scrollTop top

Deze fouten moeten mannen vermijden in hun relatie

Deze fouten moeten mannen vermijden in hun relatie

Mannen. Soms zou je ze wel een instructieboekje willen geven voor een geslaagde relatie. Vrouwen weten precies wat ze willen van een man. Of de doorsnee man daar ook echt aan zou kunnen voldoen… Dit zijn in elk geval fouten die mannen het liefst moeten vermijden.

Stoere mannen macho

Wees niet te macho, mannen. Vrouwen hebben een hekel aan veel geschreeuw en weinig wol. Maar wees ook niet te soft. Een vrouw wil zich wel veilig en geborgen voelen bij haar man, dus een beetje stoer moet het wel blijven. Praat niet teveel over jezelf. Of over bloedsaaie dingen, zoals voetbal en bier. Maar zwijg vooral niet tijdens een ruzie, want niets haalt meer bloed onder haar nagels vandaan. Je loopt een flink risico op een bord naar je hoofd.

Attentie attentie

Wees attent op de juiste momenten. Een bloemetje op jullie trouwdag, en op haar verjaardag een ontbijtje op bed. Maar bedien haar niet op haar wenken, want het is een zelfstandige vrouw die vooral geen ondersteuning van haar man nodig heeft. Toon interesse in haar, wat heeft ze gedaan vandaag, waar was ze druk mee? Een massage op zijn tijd is ook nooit weg. Maar welke fout je ook maakt, trek zeker geen witte sportsokken aan in bed! 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!