Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze kleding doet je slanker lijken

Bram
3 min read

Probeer je af te vallen, maar gaan die kilo’s er maar moeilijk vanaf? Probeer dan even om je kleding aan te passen. Afhankelijk van wat je aan doet en welke combinaties je maakt, kun je slanker lijken. Dit kan dan weer meer motivatie geven om verder te doen met je dieet. Hieronder geven wij een aantal do’s en dont’s om slanker te lijken in je kleding. 

1. Draag de juiste maat 

Zorg ervoor dat je geen té strakke of té oversized kleding aan doet. Dit zorgt er namelijk voor dat je dikker lijkt. Te kleine kleding kan namelijk accent leggen op vetrolletjes en je buikje. Natuurlijk als je grote borsten hebt, kun je dit wel in de verf zetten en wat accent op leggen, als het natuurlijk stijlvol blijft. 

Oversized kleding zorgt er ook voor dat je dikker lijkt. Mensen die hun buikje willen verbergen, gaan sneller grijpen naar ruime kleding, maar dit is zeker en vast niet de juiste manier. Zorg dus voor kleding met de juiste maat en hier en daar een accent. 

2. Zwart 

Donkere en zwarte kleuren, zorgen er sowieso voor dat je slanker gaat lijken. Natuurlijk komt niet iedereen graag af met een zwarte outfit van top tot teen. Maar een zwart bloesje of truitje voor mensen die wat zwaarder zijn bovenaan en een zwarte broek voor mensen met zwaardere benen. Een zwart kleedje is natuurlijk ook een optie. 

Combineer je zwarte kledij met leuke accessoires en zo heb je de ideale outfit! 

3. Pumps en broek eenzelfde kleur 

Hoge pumps zorgen ervoor dat je langer lijkt en dus ook slanker. Dit is dus zeker een aanrader. Wanneer je je pumps en broek in eenzelfde kleur neemt, versterkt dit effect. In de zomer kun je nude pumps combineren met blote benen. 

4. Horizontaal en verticaal 

Wil je slanker lijken, dan moet je ervoor zorgen dat je kleding draagt met verticale strepen in plaats van horizontale strepen. Deze zorgen er namelijk voor dat je dikker lijkt. Ook juwelen kunnen je slanker maken. Een lange ketting creëert een verticale lijn en laat je optisch langer lijken en dus ook slanker. 

5. prints vs effen 

Net als horizontale strepen maken prints je ook zwaarder. Je kunt dus beter kiezen voor effen kleuren in je kleding. Natuurlijk is een print hier en daar wel eens leuk. Kies dan wel zeker voor kleine prints in plaats van grote figuren.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…