Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

WEDSTRIJD Wolky wordt deze maand 40 jaar en wij mogen een paar Wolky Bounce sneakers wegschenken!

Lisa Piotti
2 min read

Schoenmerk Wolky wordt deze maand 40 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom mogen wij een paar van de Wolky Bounce sneakers wegschenken. Lees snel verder om te ontdekken wat je moet doen om te winnen.

Wolky is er trots op dat ze al 40 jaar vrouwen voorziet van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lopen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is ook de reden dat sommige modellen al tientallen jaren in de collectie zitten. Alle schoenen worden door Wolky ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan iedere vrouw van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van een actief leven.

Win de Wolky Bounce sneaker t.w.v. €169,95

Op deze stoere sneaker van zacht leer blijf je lopen! De lichtgewicht zool is slijtvast en geeft een geweldige demping. Door de oplopende neus wikkelt je voet tijdens het lopen als vanzelf af. Hierdoor leg je makkelijker grotere afstanden af. Het anatomisch gevormde voetbed is uitneembaar en daardoor is de Bounce ook te dragen met eigen zooltjes. De onopvallende rits aan de binnenzijde maakt het nog makkelijker om de sneaker aan en uit te trekken. Ideaal!

Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties in de maten 37 t/m 44. De winnaar mag zelf een kleur kiezen.

Kijk voor meer informatie op www.wolkyshop.be/bounce.

Wat je moet doen om deze leuke sneaker te winnen? Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de schiftingsvraag. Veel succes!

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…