Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 musthaves voor een stijlvolle, onvergetelijke zomer

Lisa Piotti
5 min read

Het zonnetje schijnt, de zomer staat voor de deur en we zijn helemaal klaar voor vakantie! Met deze acht zomer musthaves maak je het warmste seizoen van 2023 onvergetelijk!

1. Cat-eye zonnebril

De cat-eye bril was razend populair in de jaren ’50, maar maakte onlangs een heuse comeback en is nog steeds helemaal hip en trendy. Nu is de gekende cat-eye geëvolueerd naar een hoekigere variant en we zijn fan van wat kleinere modellen. Met deze leuke cat-eye modellen van Wolfin Eyewear is jouw summer wardrobe helemaal compleet!

2. Adidas Ultraboost Light loopschoen

Onderhoud je goede voornemens en loop de zomer in met de Adidas Ultraboost Light loopschoen. Het nieuwe model is 30% lichter dan vorige modellen en biedt ultieme demping, eindeloos comfort en optimaal reactievermogen.

3. De Soft Feet Box van RainPharma

Nu het buiten weer lekker warm is, kunnen we onze sandalen en open schoenen weer uit de kast halen. Maar dat betekent ook dat we onze voeten weer summerproof moeten maken. In de Soft Feet Box vind je vier RainPharma producten die je voeten weer helemaal doen shinen.

4. De zelfwaterende plantenbakken van Squarely Copenhagen

Enkele groene planten kunnen je interieur er al heel zomers doen uitzien. De zelfwaterende platenbakken van Squarely Copenhagen vormen de ideale thuisbasis voor elke plant. Het unieke zelfwaterend systeem en tijdloos design maken jouw leven mooier en gemakkelijker.

5. Wes Anderson wardrobe

Nu ‘accidentally Wes Anderson’ helemaal trending is op TikTok, voorzien we je graag met outfitinspiratie passend bij de stemming van de filmmaker. Zo zie jij er deze zomer ‘per ongeluk met opzet’ geweldig uit.

Setje (JUTTU), zonnebril (Veritas), slippers (Freedom Moses), broek (BRAX)

6. Ardennen en kust doeboekjes

Uitgeverij Stratier komt deze zomer met twee leuke ontdek- en doeboekjes met 76 pagina’s vol info, weetjes en spelletjes om het hele gezin bezig te houden tijdens een weekend aan de kust of in de Ardennen. Plezier gegarandeerd!

7. Nagellak van Manucurist

Met de nieuwe nagellak collectie knipoogt Manucurist naar gezellige tafelmomenten op een zorgeloze zondag waar marktverse producten worden geserveerd. De vier kleuren geven jouw nagels een zomerse, vrolijke uitstraling tijdens de zonnigste dagen van het jaar!

8. Beosound A5 van Bang & Olufsen

De nieuwe draagbare Beosound A5 luidspreker is ontworpen in samenwerking met het Deens-Italiaanse designduo GamFratesi en slaat een poëtische brug tussen de noordelijke en zuidelijke designculturen met het meeslepende geluid, het zorgvuldige vakmanschap en de lange levensduur van de producten waar Bang & Olufsen bekend om staat.

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…