Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die iedereen doet na een relatiebreuk!

Anja
2 min read

Jullie relatie is voorbij, en hoewel je weet dat het beter is, doet afscheid nemen altijd pijn.
De kunst is om deze pijnlijke gebeurtenis zo goed mogelijk te verwerken. Iedereen doet dit natuurlijk op zijn eigen manier. Wij hebben de dingen die iedereen doet na een relatiebreuk voor jullie op een rijtje gezet.

Te lang blijven rouwen

Het telkens maar weer bekijken van foto’s waar jullie samen opstaan, het ophalen van herinneringen om je weer even goed te voelen.
Pas hier mee op, het is de bedoeling dat je vooruit gaat kijken in plaats van blijven hangen in je oude relatie.

Alcoholmisbruik

Een begrijpbare reactie is het grijpen naar de fles. Veel mensen met liefdesverdriet gaan meer feesten en drinken. Dit is op zich geen foute reactie maar geniet met mate!

Snoepen

Snoep, koekjes, chocolade, noem maar op! Alles waar veel suiker inzit, je kan er maar niet van afblijven. Voornamelijk voor vrouwen is dit een manier om liefdesverdriet te verwerken.

Afzonderen van de wereld

Als je je verdrietig voelt wil je het liefst even helemaal alleen zijn. Je hebt nergens zin in en ligt het liefst de hele dag in bed. Dit is een makkelijke manier om je pijn te onderdrukken maar zorg dat je in contact blijft met de mensen om je heen!

 

Herkennen jullie dit? Waarschijnlijk wel! De beste manier om je verdriet te verwerken is praten. Zorg dat je iemand in vertrouwen neemt die je kan steunen en je bent zo weer de oude!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…