Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit moet je weten voor je 50 shades of grey uitprobeert in je slaapkamer

Bram
2 min read

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Voor je 50 shades of grey uitprobeert zijn er toch enkele dingen die je zeker moet weten.

1.Weet dat je altijd ‘neen’ kan zeggen

Veel mensen denken dat het ‘alles of niets’ is. Als je het een enkele keer leuk hebt gevonden om onderdanig te zijn in de slaapkamer wil dat niet zeggen dat je tegen alles ‘ja’ moet zeggen. Je kan, en je moét, kiezen welke dingen je leuk vindt en welke niet. En dat kan ook nog eens variëren in verschillende situaties of zelfs doorheen de dag. Onthoudt dat je altijd toestemming moet geven, en het is mogelijk om toestemming te geven voor één ding en iets anders te weigeren.

2.Je hoeft geen zweepjes of touwen te gebruiken

Sommige mensen hebben een heel arsenaal aan zweepjes, touwen en kettingen, maar niet iedereen houdt ervan. Sommige mensen kiezen voor een sensuele dominantie. Bij sensuele dominantie kan je gebruik maken van speeltjes en spelletjes maar er is geen sprake van pijn. Je partner ondergaat dan (bijna) alles wat je doet of vraagt.

3.Je hebt een veilig stopwoordje nodig

Het klinkt misschien een beetje melig, maar een veilig stopwoordje is echt onmisbaar. Je kan om het even welk stopwoordje kiezen, zolang het maar een woord is dat je normaal niet gebruikt tijdens seks. Zo weet je partner zeker dat je het even rustiger aan wil doen.

4.Praat met je partner en maak duidelijke afspraken

Als je 50 shades of grey wil uitproberen in je slaapkamer moet je een sterke emotionele band hebben met je partner. Dat doe je door duidelijk afspraken te maken. Alleen zo kan je je veilig voelen. Vertel elkaar wat je wil en wat je niet wil, het zal vervelende situaties voorkomen.

5.Er zijn plaatsen op je lichaam die je moet vermijden

Zoals de ogen natuurlijk. Maar ook de plaats waar je nieren zijn. De huid is op die plaats erg dun en je kan vitale organen raken. Doe voldoende opzoekingswerk!

 

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…