Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is de reden waarom mooie vrouwen vaak geen liefje hebben

Olivier
2 min read

Dacht je dat mooie vrouwen iedere man kunnen krijgen die ze maar willen? En dat ze iedere man om hun vinger kunnen winden? Dan heb je het helemaal mis. Mooie vrouwen krijgen misschien net wat vaker aandacht, maar ze hebben het echt niet beter dan anderen. Het zijn juist de mooie vrouwen die geen liefje hebben en wel hierom.

Er wordt verwacht dat ze toch al een vriendje hebben

Mannen denken vaak dat een mooie vrouw al een liefje heeft. Ze zoeken er dus niet zo snel contact mee. Maar mannen denk even verder. Het kan zijn dat ze net is gedumpt, even geen relatie wil of de juiste nog niet heeft gevonden. Dus heren neem de moeite en maak gewoon een praatje met haar.

Mannen durven niet op ze af te stappen

De meeste mannen vinden het toch een beetje eng om op een mooie vrouw af te stappen. Ze zijn bang om af te gaan. Hierdoor stappen er vaak alleen te zelfverzekerde macho’s op een mooie, single vrouw af. Dit zijn mannen met een te groot ego die er zeker van zijn dat ze de vrouw wel even kunnen overtuigen. Laat je hier als man niet door afschrikken en stap op haar af. Het gaat immers niet altijd om je looks en je houding. Het gaat om de binnenkant. Vrouwen vinden een humorvolle, sympathieke en zorgzame man veel interessanter.

Ze zijn onzeker

Ook al is een vrouw mooi, toch kan ze nog heel onzeker zijn. Vrouwen die vaak horen dat ze mooi zijn, gaan vaak specifieker op hunzelf letten. Hierdoor ontdekken ze al snel eigenschappen die ze niet mooi vinden en waar ze dus weer onzeker van worden. Erg vermoeiend dus. Door hun onzekerheid trekken ze vaak foute mannen aan.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…