Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Heeft hij bindingsangst? Let op deze signalen

Bram
3 min read

Ben je al een tijdje aan het daten en heb je zijn vrienden en familie nog nooit ontmoet? De kans bestaat dat je lief bindingsangst heeft. Let goed op deze signalen!

1.Hij wil het zelf niet toegeven

Als je hem met zijn gedrag confronteert zal hij steevast ontkennen. Hij wil eigenlijk gewoon van de avontuurtjes met jou genieten zonder iets serieus te verwachten.

2.Hij wil je niet voorstellen aan zijn familie of vrienden

Als jullie samen zijn kan hij niet van je lichaam afblijven. Maar als je buiten komt wil hij zelfs je hand niet vasthouden. Hij wil echt niet dat zijn familie of vrienden ontdekken dat hij met jou een relatie heeft. Je hebt zijn familie zelfs nog nooit gezien!

3.Hij kent je niet op sociale media

Tijdens dat gezellige etentje wil je echt weleens een foto maken van jullie twee. Dat ziet hij helemaal niet zitten, hij wil absoluut niet dat zijn privéleven op sociale media terecht komt. Want dan is zijn relatie met jou onmiddellijk ‘officieel’.

4.Hij houdt je op een afstand

Heeft hij weer een date geannuleerd? Als hij je niet zo vaak wil zien en maximum 1 keer per week met je afspreekt kan dat betekenen dat hij bindingsangst heeft.

5.Hij wil niet samen met jou op de foto

Je kan je selfiestick maar beter thuislaten. Hij wil absoluut niet met jou op de foto. Gaat er al een alarmbelletje rinkelen?

6.Hij maakt geen toekomstplannen met jou

Als jij praat over de toekomst probeert hij het onderwerp zo snel mogelijk van tafel te vegen. Samenwonen of kinderen krijgen? Hij huivert bij de gedachte.

7.Je bent geen ‘officieel’ koppel

Je bent nu al een paar maanden ‘samen’, maar wat betekent dat precies? Zijn jullie nu een koppel? Friends with benefits? Hij wil er geen oordeel over vellen, en jij blijft twijfelend achter.

8.Hij heeft het altijd te druk

Jij wil dat romantische tripje naar Parijs plannen en hij heeft altijd wel een uitvlucht om niet mee te moeten gaan.

9.Hij laat geen spullen bij jou thuis liggen

Als hij de nacht bij je doorbrengt neemt hij altijd al zijn spullen terug mee naar huis. Hij laat zelfs geen tweede tandenborstel bij jou liggen.

10.Hij zegt nooit als eerste dat hij je graag ziet

Hij neemt nooit initiatief om te zeggen dat hij je graag ziet. Herken je je vriend hierin? De kans is groot dat hij bindingsangst heeft. Probeer het op een rustige manier bespreekbaar te maken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…