Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hier is hij écht onzeker over in bed

Bram
2 min read

Als je dacht dat alleen vrouwen onzeker kunnen zijn tussen de lakens dan heb je het goed mis. Ze zullen het je nooit vertellen maar ook mannen zijn af en toe onzeker in bed. Maar waarom precies?

1.Zijn penis

Gaat ze mijn penis niet te dun of te breed vinden? Is mijn penis wel groot genoeg? Is het normaal dat mijn penis niet volledig recht is? laat hem weten wat je ervan denkt, hij zal minder onzeker worden. Elke man houdt van een complimentje over zijn penis.

2.Zijn uithoudingsvermogen

Hou ik het wel lang genoeg vol? Is het leuk voor haar? heeft het lang genoeg geduurd? Kon haar ex het langer volhouden? Stel hem gerust, hij is goed bezig!

3.Zijn lichaam

Vind ze mij aantrekkelijk? is mijn buik niet te dik? Heb ik wel genoeg spieren? Het klinkt raar maar mannen zijn even onzeker over hun lichaam als vrouwen. Zeker in de slaapkamer. Seks is nu eenmaal erg intiem en je moet je letterlijk en figuurlijk blootgeven.

4.Zijn gezicht en geluiden

Ziet mijn gezicht er niet raar uit als ik klaarkom? Heeft ze het graag als ik geluid maak of net niet? Sommige mannen zijn zo onzeker over hun gezicht en geluiden dat ze vergeten te genieten.

5.Jouw orgasme

Is ze nu echt klaargekomen? Echte mannen willen ervoor zorgen dat jij minstens zo hard geniet als zijzelf. Ze doen er alles aan om je elke keer het orgasme van je leven te geven. Laat hem weten wat hij moet doen om je in de stemming te brengen zodat je samen kan genieten. Hij kan je gedachten niet lezen! Fake een orgasme nooit en doe niets waar je geen zin in hebt. Jouw plezier is voor hem echt wel belangrijk.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…