Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

BEWEZEN: Delen jullie de huishoudelijke taken? Dan hebben jullie meer seks!

Olivier
1 min read

Waar vroeger de vrouw het huishouden deed en de man zorgde voor de inkomsten wordt het huishouden tegenwoordig steeds vaker samen gedaan. Doen jullie het huishouden samen? Zo niet, breng daar dan snel verandering in! Uit Amerikaans onderzoek blijkt namelijk dat koppels die de huishoudelijke taken gezamenlijk uitvoeren meer seks hebben!

De studie, die afgelopen maand gepubliceerd werd, zouden koppels die samen stofzuigen, de was doen of bijvoorbeeld koken, meer seks hebben. Zij hielden een enquete in 2006 en er werd geconstateerd dat koppels die volgens de traditie de vrouw het huishouden lieten doen, minder vaak de lakens deelden dan koppels die gezamenlijk de taken uitvoerden.

De precieze cijfers verschillen niet heel veel. Koppels die gezamenlijk het huishouden doen hebben gemiddeld 6.8 keer seks per maand en de overige koppels 5 keer per maand.

De koppels die het vaakst seks hebben, hanteren een duidelijke regeling waarbij ieder zijn deel doet. Ander pluspunt is dat wanneer jullie het huishouden samen doen, er meer tijd over is voor andere leuke dingen!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…