Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Als je dit herkent is je relatie gedoemd om te mislukken

Bram
3 min read

We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Je bent zo in de wolken over die ene persoon en later ontdek je dat jullie relatie toch niet voorbestemd was. Als je dit herkent kan je er maar beter nu al een einde aan maken, het zal je veel ellende besparen!

1.Hij accepteert je niet zoals je bent

Ben je nog niet zo heel lang samen en zegt hij nu al dat hij je beste vrienden niet leuk vindt? Of klaagt hij over je kapsel of over de kledij die je draagt? Lacht hij als je hem vertelt over je dromen en zegt hij dat je beter iets anders zou doen? Loop dan zo snel weg als je kan! Je hebt een relatie met een controlefreak, hij zal je nooit accepteren zoals je bent. Het leven is te kort om je zorgen te maken over wat anderen over je denken!

2.Je stelt je vragen zijn gewoonten

Gaat hij altijd uit zonder jou? Wordt hij een andere persoon als hij teveel gedronken heeft? Maakt hij je soms bang? Als je je vragen stelt bij zijn gewoonten wil dat zeggen dat je relatie weinig toekomst heeft. Hoe graag je ook wil, je kan hem niet veranderen.

3.Hij doet dingen die je niet wil

Als hij tegen je liegt, roept, of – zelfs nog erger –  je slaat, dan kan je maar beter maken dat je wegkomt. Hoeveel "sorry's" en bloemen hij ook geeft, hij is het echt niet waard. Je relatie is gedoemd om te mislukken, ga voor de korte pijn en maak er snel een einde aan.

4.Je bent een geheim

Ben je in een geheime relatie? Je bent altijd samen maar hij wil je niet voorstellen aan vrienden of familie? Dit zijn tekenen dat hij geen serieuze relatie met jou wil, hij wil alleen met je naar bed. Waarom ga je hiermee akkoord? Je bent veel meer waard! Dump je geheime geliefde en zoek iemand die wel trots is om jou als vriendin te hebben.

5.Je voelt je slecht over jezelf

Plan jij al jullie dates? En doe jij altijd de meeste moeite? Als je je triestig voelt over je relatie en je afvraagt waarom je relatie niet verbetert kan dat een teken zijn om er een einde aan te maken. Je verdient iemand die bereid is om bergen te verzetten voor je. Iemand die je speciaal vindt en alles voor je over heeft. Niet opgeven, je vindt hem wel!

6.Je familie keurt je relatie af

“Liefde maakt blind” wordt weleens gezegd, en dat is ook echt waar. Vaak zijn je familie en vrienden de eerste die opmerken dat je relatie niet goed voor je is. Ze houden meer van je dan wie ook en ze hebben het beste met je voor. Ze willen niets liever dan dat jij gelukkig bent. Als ze hem niet leuk vinden dan is dat omdat ze weten dat je beter verdient.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…