Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ken jij de 6 meest erogene zones van mannen?

Bram
2 min read

Ontdek de meest intense plezier zones van zijn lichaam en maak je seksleven intenser dan ooit!

1.De F-spot

De F-spot bevindt zich juist onderaan de top van de penis. Het is een concentratie van zenuweindes die erg gevoelig zijn. Je kan het zelfs vergelijken met de vrouwelijke clitoris. Tijdens orale seks kan je dit gedeelte van zijn penis extra aandacht geven.

2.Zijn voeten

Mannen hebben over het algemeen gevoeligere voeten dan vrouwen. Vooral de onderkant van de voeten kan gevoelig zijn. Start je voorspel met een heerlijke voetmassage. Leg een warme handdoek op je schoot en leg zijn voet er bovenop. Gebruik de handdoek om zijn voet warm te houden en wissel intense bewegingen af met zachte strelingen.

3.De P-spot

De P-spot is er eentje voor echte durvers. Sommige mannen zijn er dol op terwijl anderen er zelfs niet aan willen denken om dit punt te stimuleren. Wat je ook doet, praat erover met je partner. De P-spot voelt als een walnoot en is vergelijkbaar met de G-spot bij vrouwen. De P-spot is ongeveer een vingerdiep in de anus gelokaliseerd ter hoogte van de penis. Door de P-spot te stimuleren kan een extra krachtig orgasme uitgelokt worden.

4.Duimen

Veel mannen zijn alleen gefocust op hun genitale erogene zones. Door ook de rest van zijn lichaam te betrekken in het liefdesspel kan een hele nieuwe wereld voor hem opengaan. Door zachtjes op zijn duim te zuigen kan je hem helemaal wild maken.

5.Zijn tepels

Niet alle mannen vinden aanraking van de tepels leuk, maar de meeste vinden het super opwindend. Raak zijn tepels zachtjes aan, zuig en lik eraan en bijt zachtjes. Als je eens iets nieuws wil proberen kan je eerst een ijsblokje in je mond nemen voor je aan zijn tepels zuigt. Het gevoel zal zo zelfs nog intenser worden.

6.De mystery plaats

Elke man is verschillend en de meeste mannen hebben een eigen erogene zone. Deze kan je vinden door zelf op onderzoek te gaan. Raak zijn lichaam aan en let op zijn gezichtsuitdrukking. Streel zijn haar, de binnenkant van zijn dijen en zijn rug. Wedden dat je nog een erogene zone ontdekt? Wees creatief en ga op ontdekkingstocht!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…