Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Krijg een mindblowing orgasme met deze 5 tips

Bram
2 min read

Het ene orgasme is het andere niet, en waarom genoegen nemen met een klein orgasme als je ook een mindblowing orgasme kan krijgen? Met deze tips zullen je orgasmes nooit meer hetzelfde zijn.

1.Neem tijd voor het voorspel

Probeer ook tijdens soloseks de tijd te nemen voor het voorspel. Een orgasme is immers een ontlading van al de spanning die je hebt opgebouwd. Als je de tijd neemt om een grote spanning op te bouwen zal de ontlading enorm zijn. Hoe beter het voorspel hoe krachtiger je orgasme.

2.Gebruik een vibrator

Als je nog geen vibrator hebt kan je eentje gaan kopen. Er zijn verschillende vibrators in allerlei vormen en kleuren te vinden. Een goede vibrator is zacht, vrouwvriendelijk en spreekt je aan. Een vibrator hoeft niet groot te zijn en je kan hem zowel inwendig als uitwendig gebruiken. De extra trilling van een vibrator zorgt ervoor dat je orgasme extra krachtig zal zijn.

3.Prikkel jezelf

Door jezelf extra op te winden kan je de ervaring spannender maken. Dat kan je doen door een erotisch boek te lezen of een erotische film te bekijken. Het zorgt ervoor dat je je eens helemaal kan laten gaan. Je kan bijvoorbeeld fantaseren dat je iemand anders bent en jezelf verliezen in het moment.

4.Stimuleer je clitoris

Driekwart van de vrouwen heeft extra stimulatie nodig om een goed orgasme te krijgen. Het is een doodzonde om je clitoris te negeren! Zoek een standje waarbij je clitoris goed gestimuleerd wordt. Je kan bijvoorbeeld kiezen om bovenop te zitten of probeer het standje 'lepeltje lepeltje'.

5.Blijf doorgaan

Als het te lekker voelt durven sommige vrouwen te stoppen. Niet doen! Ook als je het gevoel krijgt dat je moet plassen kan je blijven doorgaan. Dat gevoel kan net het teken zijn dat je een super intens mindblowing orgasme gaat krijgen. En het zou toch erg zijn om dat verloren te laten gaan, niet?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…