scrollTop top

Mannen onthullen: Welk seks standje verkiezen ze?

Mannen onthullen: Welk seks standje verkiezen ze?

Doen jij en je partner altijd hetzelfde standje of variëren jullie veel en proberen jullie geregeld nieuwe standjes uit? Er zijn zoveel verschillende standjes, je kunt je het zo gek niet bedenken en het is een mogelijke sekspositie. Vrouwen vinden ‘girl on top’ over het algemeen de fijnste positie. Zo hebben ze de macht en kunnen ze precies de snelheid bepalen die ze nodig hebben om tot een orgasme te komen. Daarnaast wordt er bij dit standje diep gepenetreerd, door deze houding kan de penis veel dieper gaan dan bij bijvoorbeeld de missionarispositie. Maar welk standje is nu populair bij de mannen? Uit onderzoek blijkt dat twee standjes tot de favorieten behoren.

Doggystyle

Veel mannen zetten doggystyle op de eerste plek. Bij deze positie staat de vrouw gebukt op handen en voeten en de man staat rechtop achter haar. De man heeft alle macht en kan lekker in de billen knijpen tijdens de vrijpartij. Door de benen van de vrouw dichter bij elkaar te duwen kan je de vagina strakker laten voelen.

Missionaris

Op de tweede plek verkiezen de mannen de missionarispositie. Ze vinden dit standje fijn omdat ze nog steeds alle macht hebben, maar toch ook veel intimiteit. Je kunt zoenen tijdens het vrijen en jullie lichamen wrijven tegen elkaar aan. Hij vindt niks lekkerder dan klaarkomen terwijl je in zijn armen ligt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  521.830.110
 • Aantal
  doden
  6.266.563
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.134.293
 • Aantal
  doden
  31.675

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!