Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Microlyte van Waterdrop: alcoholvrij kan ook lekker én gezond zijn + recept voor een frisse mocktail

Lisa Piotti
3 min read

Morgen start een nieuwe editie van Tournée Minérale. Wil jij dit jaar ook meedoen, maar kijk je al op tegen alle gesuikerde dranken die je waarschijnlijk in de plaats zult drinken op etentjes of feestjes? Waarom ga je niet gewoon voor een frisse mocktail? Met Microlyte van Waterdrop tover je een lekker én gezond drankje op tafel. Wij geven alvast wat inspiratie voor zo’n heerlijke Waterdrop mocktail.

Wie zegt er dat cocktails niet lekker zijn zonder alcohol? Mocktails zien er niet alleen even goed uit als cocktails, ze zijn ook nog eens een pak gezonder. Voeg daar nog eens het nieuwe Microlyte van Waterdrop aan toe, en je bent helemaal gehydrateerd – op een gezonde manier weliswaar.

Niet alleen komen de Microlyte blokjes is lekkere smaken, ze hebben ook nog eens heel wat gezonde voordelen. Het elektrolytendrankje helpt je om snel te recupereren na een zware inspanning of zware nacht, het bevordert een snelle hydratatie en het herstelt je elektrolytenbalans. En wie goed hydrateert tijdens een avondje uit, zal daar de volgende ochtend zeker de vruchten van plukken.

Het Microlyte blokje bevat natuurlijke extracten van fruit en planten vol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Daarnaast zorgen de Elektrolyten – die sodium, magnesium, calcium en potassium bevatten – ervoor dat het watervolume in onze cellen op peil blijft. Alleen maar voordelen dus!

Benieuwd naar het Microlyte blokje? Je kunt ze hier bestellen.

Recept

De scherpheid van de ananas gaat harmonieus samen met de zoete, nootachtige tonen van kokosmelk en de hemelse Waterdrop SKY in een heerlijk fris drankje.

Benodigdheden

  • 1 blokje Waterdrop SKY
  • 250 ml water
  • 150 g ananas
  • limoensap
  • 20 ml kokosmelk
  • ijsblokjes

Bereidingswijze

  1. Doe een Waterdrop SKY blokje in 250ml water en zet opzij.
  2. Snijd de ananas in kleine blokjes
  3. Doe de stukjes ananas, limoensap, kokosmelk en de opgeloste Waterdrop SKY in een blender tot je een gladde substantie krijgt.
  4. Serveer koud met ijs.
Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…