Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nieuwe relatie? Dan herken je ongetwijfeld deze ongemakkelijke momenten!

Anja
2 min read

Als je een nieuwe relatie hebt, ben je helemaal in de wolken en wil je het liefst iedere dag bij jouw nieuwe liefde zijn. Alles is geweldig, tot er een ongemakkelijke situatie ontstaat… Ja, zelfs in de leukste nieuwe relaties komen de kenmerkende ongemakkelijke momenten voor! Welke momenten dit precies zijn, lees je in dit artikel. Heb jij de ongemakkelijke momenten uit dit artikel al gehad?

1: Je moet hem meenemen naar je ouders

Je ouders zijn dolblij dat je een relatie hebt en vinden alles schattig wat je zegt, wat hij zegt en wat jullie doen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook erg ongemakkelijk! De kans is groot dat je vader of moeder iets ongemakkelijks zegt of doet als hij voor het eerst bij ze langs gaat, dus bereid je alvast mentaal voor op de eerste ontmoeting als deze nog op de planning staat. Overigens kunnen ouders niet alleen voor ongemakkelijke momenten zorgen, maar kunnen broers en zussen er ook wat van!

2: Je laat een boer of een scheet waar hij bij is

Het is de grootste nachtmerrie van een vrouw: een boer of scheet laten waar je kersverse vriend bij is. Hoewel het absoluut niet sexy of vrouwelijk is, is het helaas wel menselijk. Je zal je flink schamen, maar uiteindelijk zal hij het helemaal niet erg vinden en kom je vanzelf in een situatie terecht waarin je gewoon kunt boeren en scheten waar hij bij is.

3: Hij komt achter jouw guilty pleasures

Ken jij alle liedjes van K3 uit je hoofd? Zing je altijd ‘Wannabe’ van de Spice Girls als je onder de douche gaat? Heb je alle afleveringen van Seks and The City al minimaal drie keer gezien? Het zijn niet echt dingen die je vol trots aan je nieuwe vriend vertelt, maar de kans is groot dat hij er toch achter komt. Ongemakkelijk, maar eigenlijk ook wel grappig. Zeker omdat ook hij zijn guilty pleasures heeft waar jij langzaamaan kennis mee kunt maken…

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…