Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Onderzoek: dit gebeurt in de slaapkamer van anderen

Bram
2 min read

Hoe vaak hebben de meeste mensen seks? En wat doen ze allemaal in hun slaapkamer? De grote seksenquête komt met enkele verrassende antwoorden.

Hoe vaak hebben anderen seks?

De meeste mensen, ongeveer 36% van de bevolking, heeft twee keer per week seks. Bijna een kwart (24%) heeft dagelijks seks. 19% van de bevolking heeft ongeveer 3 keer per maand seks en 10% heeft minder dan 2 keer per maand seks. De kleinste groep (4%) heeft dagelijks meer dan één keer seks.

Hoe tevreden zijn ze met hun seksleven?

75% van de ondervraagden is tevreden met hun seksleven. 14% denkt dat het toch een beetje beter kan. Meer dan de helft (67%) van de ondervraagden wil graag meer seks. Een kwart van die mensen wil graag elke dag een stomende vrijpartij. Er zijn ook mensen die liever minder seks hebben, maar dat is een minderheid (5%).

Hoe avontuurlijk zijn de anderen?

In de slaapkamer zijn de meeste koppels best wel avontuurlijk. Ongeveer 81% van de ondervraagden gebruikt pikante lingerie om seks nog spannender te maken, 62% gebruikt af en toe een seksspeeltje, 50% van de koppels kijkt samen naar een erotische film of porno en maar liefst 45% heeft al eens anale seks uitgeprobeerd. Minder populair is elkaar vastbinden (27%), verkleden (15%) en blinddoeken (20%).

De belangrijkste redenen voor een laag libido

De meeste mensen rapporteren vermoeidheid (46%), geen tijd door kinderen (19%) en stress en problemen op het werk (30%) als de belangrijkste oorzaken voor een laag libido.

Hoe zit het met het orgasme?

Ongeveer de helft van alle ondervraagde vrouwen krijgt elke keer een orgasme tijdens seks. 31% krijgt het meest van de tijd een orgasme maar niet altijd. Slechts 15% van de vrouwen kan een orgasme krijgen door penetratie. Vrouwen krijgen veel makkelijker een orgasme als ze het zelf doen (50%). Ze krijgen het vaakst een orgasme door orale seks (23%), een vibrator (11%), manuele stimulatie (18%) en masturbatie (9%). 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…