Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Onderzoek: Wat willen mannen in bed?

Anja
2 min read

Mannen spreken zich vaak minder snel uit over hun voorkeuren in de slaapkamer dan hun vriendin, ze lijken snel tevreden te zijn. Maar uit onderzoek is nu gebleken dat de heren wel degelijk wensen hebben voor een goede vrijpartij!

Hij wil een orgasme!

“Mannen willen maar één ding” wordt vaak geroepen. Hoewel mannen ook erg genieten van verleiding, voorspel en de kunst van het beminnen blijft het orgasme toch het ultieme moment in een vrijpartij!

Mannen hebben maar één erogene zone

In tegenstelling tot de vrouw, zij heeft heel veel erogene plekjes waar zij gestreeld wilt worden, heeft de man maar één erogene plek: zijn penis! Dit is waar hij het liefst aangeraakt en gestreeld wilt worden.

Mannen genieten van kijken

Mannen zijn meer visueel ingesteld dan vrouwen. Mannen kijken graag naar vrouwen, naar hoe zij bewegen, naar hoe zij zich uitkleden. Probeer uw man te verassen met een spannende striptease en je zult hem gegarandeerd zien genieten!

Mannen houden van een trio

De ultieme fantasie van de meeste mannen is toch de trio! Voor maar liefst 63% van de mannen is dit dé ultieme droom. Of deze droom altijd uit moet komen is maar zeer de vraag. Voor velen is de fantasie over een ‘Menage a trois’ al genoeg.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…