Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ondeugende seks met deze5 pikante tips

Bram
3 min read

Wil je spannende avontuurtjes beleven in bed? Pikante avontuurtjes hoeven je niet af te schrikken, elke vrouw heeft ondeugende fantasieën. Laat je gaan en ontdek jezelf op een nieuwe manier!

1 Verwen jezelf met speeltjes

Voor mannen kunnen seksspeeltjes in het begin een beetje intimiderend lijken. Hij kan bijvoorbeeld denken dat zijn lichaam niet goed genoeg is. Zoek daarom samen een koppel vriendelijk speeltje uit. Praat over welke speeltjes je graag wil uitproberen. Je zal je meer met elkaar verbonden voelen en het zal jullie seksuele genot naar nieuwe hoogten brengen.

2. De sexy verpleegster of de strenge bibliothecaresse?

Als je al een lange relatie hebt dan kennen jullie elkaar door en door. Een rollenspel of striptease kan een makkelijke manier zijn om elkaar op te winden. Je hoeft geen ingewikkelde scenes te bedenken. Door gewoon iets anders aan te trekken kan je je fantasieën uitleven. Spendeer wat meer tijd in de badkamer en verras hem met een sexy outfit. Speel de ondeugende massage therapeut of de sexy verpleegster, wedden dat je een spannende nacht zal beleven?

3. Speel met jezelf

Een goede man heeft niets liever dan dat jij geniet, behalve misschien kijken naar hoe jij jezelf bevredigt. Vertel hem waar het leuk voelt en jullie zullen samen nog meer kunnen genieten. Tijdens dit spelletje mag je man alleen maar kijken. Je initiatief zal hem helemaal opwinden en naarmate je het hoogtepunt nadert zal hij klaar zijn voor je tweede ronde.

4. Buiten spelen?

Seks op een andere plaats betekent dat je nieuwe standjes en nieuwe pleziertjes leert kennen. Bovendien helpen deze avontuurtjes om je relatie passioneel te houden. Ga tijdens je volgende date naar het toilet en doe je slipje uit. Als je terug aan tafel bent geeft je hem het slipje stiekem onder tafel (verwittig hem dat hij het aan niemand mag laten zien!). Fluister in zijn oor dat je hem wil op de terugweg. Parkeer je auto op een verlaten plaats, het zal jullie mateloos opwinden!

5. Hanky spanky

Door je vriend de toestemming te geven om een beetje ruwer te zijn laat je de controle los. Een lichte pijn (met de nadruk op licht!) zal er bovendien voor zorgen dat je intensere orgasmes krijgt. Je zal samen meer adrenaline krijgen en je stoei avontuurtjes bereiken een hoger niveau.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…