Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Op deze intieme plekjes worden vrouwen het liefst aangeraakt

Olivier
2 min read

Heb je nog niet zoveel ervaring op het gebied van seks, of vind je het maar lastig om in te schatten wat vrouwen nu lekker vinden? Maak je geen zorgen. Wij hebben een lijst voor jullie met dé intieme plekjes waar vrouwen het liefst worden aangeraakt!

De pols

De huid van de pols is dun, en daarom erg gevoelig. Het likken, zuigen en strelen van de pols voelt daarom erg prettig aan.

Het haar

De hoofdhuid van een vrouw is zeer gevoelig. Hier bevinden zich één van de grootste hoeveelheden zenuwuiteinden.

De hals

De hals is wederom verschrikkelijk gevoelig. Lik of streel de hals zachtjes terwijl je haar lieve dingen in haar oor fluistert.

De mond

Veel vrouwen vinden zoenen zelfs lekkerder dan het hebben van geslachtsgemeenschap. Begin haar langzaam te zoenen, en laat haar het tempo bepalen.

De voeten en enkels

Volgens recent onderzoek zijn de voeten een erogene plek. De voeten en enkels zijn gevoelig de zenuwuiteinden staan in connectie met de rest van haar lichaam.

De bilspleet

Eén van de meest gevoelige plekjes van het vrouwelijk lichaam is de bilspleet. Veel vrouwen zijn echter niet comfortabel met deze plek. Geef van te voren aan als je haar daar wilt beroeren. Wanneer ze dit toelaat, zal ze erachter komen dat dit heerlijk aanvoelt!

De vagina en de clitoris

De grand finale is uiteraard de vagina. Wanneer je haar op de eerder genoemde plekjes hebt aangeraakt, zal de vagina waarschijnlijk aardig nat zijn. Zo kun je haar goed likken/strelen. Vergeet niet de clitoris te stimuleren!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…