Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

OPROEP: Gezond zoekt vrouwen die trots zijn op hun lichaam (en dat willen tonen in een fotoshoot in ons volgende magazine)

Birte Govarts
2 min read

Voor een fotoshoot in de volgende editie van ons magazine Gezond – dat eind juni in de winkelrekken ligt – zijn wij op zoek naar vrouwen die trots zijn op hun lichaam. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Heb jij een ziekte of eetstoornis overwonnen en ben je er trots op dat je lichaam dat toch maar heeft klaargespeeld? Zette je pas een kind op de wereld en sta je nog altijd versteld van de kracht van dat lijf van je? Ben je zwanger van het eerste, tweede of derde en wil je je prachtige buik laten vereeuwigen? Of heb je niet de zogenaamd perfecte maten, maar vind je dat je sowieso gezien mag worden? Voor een fotoshoot in de volgende editie van ons magazine Gezond zijn wij op zoek naar vrouwen die op woensdag 26 mei in ondergoed willen poseren voor de lens van onze fotografe. Denk jij dat zo’n body positivity-fotoshoot en een bijhorende lofzang over je lichaam iets voor jou kan zijn? Of wil je meer info? Stuur dan asap een mailtje naar birte.govarts@gmgroup.be en wie weet ben jij erbij!

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…