Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Samen douchen: deze ongemakkelijke momenten herkent iedereen!

Anja
2 min read

Heb jij en relatie en douchen jullie altijd samen? Dit kan handig zijn, zo hoef je nooit meer zelf je haar te wassen. Ook is dit natuurlijk beter voor het milieu, jullie gebruiken immers half zoveel water als dat jullie normaal gesproken zouden doen. Maar er zitten ook zeker nadelen aan verbonden. Hieronder 4 ongemakkelijke  momenten die iedereen die samen doucht zeker herkent!

Brr koud!

Er is maar één douchekop en twee lichamen. De normale douche is nu niet bepaald gemaakt voor 2 personen. Er kan er maar eentje comfortabel onder de warme straal staan. Dit betekent dat de ander maar verkleumt.

Haren overal

Als jullie beiden je schaamhaar scheren onder de douche kan het nogal een dolle boel worden. Zo blijven de schaamharen overal plakken. Ook ziet de ander haargroei op plekken die je liever voor jezelf had gehouden…

Plassen

Ben je normaal gewend om een plasje te doen onder de douche? Dan is het voor je lichaam automatisch dat de plasdruk toeneemt zodra je de stralen water op de grond hoort kletsen. Nu maar hopen dat je partner daar geen problemen mee heeft.

Samen delen

Wanneer je partner besluit je scheermesje te lenen voor zijn behaarde lichaam. Vervolgens kom je er de volgende dag achter dat hij de haren niet heeft verwijderd, Bah!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…