Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Seks op een festival: do or don’t?

Bram
3 min read

Festivals zijn altijd al plaatsen geweest waar volop wordt geëxperimenteerd met seks. Dat is volkomen normaal. Maar is seks op een festival wel zo’n goed idee?

Do: lawaai als ideale dekmantel

Op een festival en op de camping is er meestal veel lawaai. Plan je seksuele escapades op een moment dat iedereen naar een goede band gaat kijken. Niemand zal horen wat jullie aan het uitsteken zijn!

Don’t: jeuk, jeuk, jeuk en nog eens jeuk

Er is niets cool aan de hele dag lopen krabben aan je intieme delen. Hou er rekening mee dat wanneer je op een festival bent er geen apotheek dicht in de buurt is. Om dit probleem te vermijden zorg je er best voor dat je condooms bij hebt. Zélfs als je niet op zoek bent naar festival romantiek. Voorkomen is beter dan genezen!

Do: alle remmen los

We gaan naar festivals om ons te amuseren en doen soms dingen die we thuis niet zouden doen. Je verlegt grenzen en experimenteert met one-night-stands en seks. Je kan je eens helemaal laten gaan. Ga steeds bij jezelf na wat je prettig vindt en hoe ver je wil gaan. Heb je jouw scharrel net in het licht bekeken en verdwijnt je goesting als sneeuw voor de zon? Helaas, neen is altijd neen!

Don’t: wat ben ik heerlijk sexy ongewassen, NOT!

Op een festival kan je persoonlijke hygiëne soms te wensen overlaten. Als je ongewassen en bezweet bent voel je je niet aantrekkelijk. Vochtige doekjes zullen je nieuwe beste vrienden worden. Op een festival kan je eigenlijk niet zonder. Als je plots je nieuwe vlam ontmoet zorg je er best voor dat je niet voor een onaangename verassing komt te staan. Neem voldoende vochtige doekjes en kauwgom mee en je zal je een stuk frisser en aantrekkelijker voelen!

Do: festival seks is spannend

Seks met een onbekende in een tent, wie zou dat niet spannend vinden?

Don’t: “hij was mooier toen ik dronken was”

Uiteraard drinken we graag als we op festival zijn, veel zelfs. We zijn er om te feesten, toch? Denk eraan dat je toekomstige one-night-stand mooier wordt bij elk pintje je drinkt. Je oordeelvermogen verminderd en je kan in de tent belanden bij iemand die je nuchter nooit zou gekozen hebben. Ook is het op festivals verstandig om geen bekertjes te aanvaarden waarvan je niet zeker weet wat er in zit. Iemand die kwalijke bedoelingen heeft kan bijvoorbeeld drugs in je drankje hebben gedaan. Gebruik altijd je gezond verstand

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…