UGent: ‘Amper 17 procent van de Belgen ervaart nog levensvreugde’
De lockdown is slecht voor onze mentale gezondheid. 30 procent van de Belgen is ongelukkig en amper 17 procent ervaart nog echte levensvreugde, blijkt...
Inhoud
Festivals zijn altijd al plaatsen geweest waar volop wordt geëxperimenteerd met seks. Dat is volkomen normaal. Maar is seks op een festival wel zo’n goed idee?
Op een festival en op de camping is er meestal veel lawaai. Plan je seksuele escapades op een moment dat iedereen naar een goede band gaat kijken. Niemand zal horen wat jullie aan het uitsteken zijn!
Er is niets cool aan de hele dag lopen krabben aan je intieme delen. Hou er rekening mee dat wanneer je op een festival bent er geen apotheek dicht in de buurt is. Om dit probleem te vermijden zorg je er best voor dat je condooms bij hebt. Zélfs als je niet op zoek bent naar festival romantiek. Voorkomen is beter dan genezen!
We gaan naar festivals om ons te amuseren en doen soms dingen die we thuis niet zouden doen. Je verlegt grenzen en experimenteert met one-night-stands en seks. Je kan je eens helemaal laten gaan. Ga steeds bij jezelf na wat je prettig vindt en hoe ver je wil gaan. Heb je jouw scharrel net in het licht bekeken en verdwijnt je goesting als sneeuw voor de zon? Helaas, neen is altijd neen!
Op een festival kan je persoonlijke hygiëne soms te wensen overlaten. Als je ongewassen en bezweet bent voel je je niet aantrekkelijk. Vochtige doekjes zullen je nieuwe beste vrienden worden. Op een festival kan je eigenlijk niet zonder. Als je plots je nieuwe vlam ontmoet zorg je er best voor dat je niet voor een onaangename verassing komt te staan. Neem voldoende vochtige doekjes en kauwgom mee en je zal je een stuk frisser en aantrekkelijker voelen!
Seks met een onbekende in een tent, wie zou dat niet spannend vinden?
Uiteraard drinken we graag als we op festival zijn, veel zelfs. We zijn er om te feesten, toch? Denk eraan dat je toekomstige one-night-stand mooier wordt bij elk pintje je drinkt. Je oordeelvermogen verminderd en je kan in de tent belanden bij iemand die je nuchter nooit zou gekozen hebben. Ook is het op festivals verstandig om geen bekertjes te aanvaarden waarvan je niet zeker weet wat er in zit. Iemand die kwalijke bedoelingen heeft kan bijvoorbeeld drugs in je drankje hebben gedaan. Gebruik altijd je gezond verstand
De lockdown is slecht voor onze mentale gezondheid. 30 procent van de Belgen is ongelukkig en amper 17 procent ervaart nog echte levensvreugde, blijkt...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon