Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: Is mijn vriend te vertrouwen?

Anja
2 min read

Wellicht ben je in het verleden wel eens bedrogen. In films en televisieseries gaan mannen ook regelmatig vreemd en misschien ben je zelf ook wel eens versierd door een jongen waarvan je weet dat hij een relatie heeft.

Hoe ga je te werk?

Als je vermoedens hebt zou je natuurlijk van alles uit de kast kunnen trekken. Zorg wel dat hij er niet achter komt, want stiekem doen zou ook wel eens ruzie tot gevolg kunnen hebben. Als je zijn berichtjes op zijn telefoon wilt checken doe je dit niet als zijn telefoon aangeeft dat hij een nieuw bericht heeft gehad. Zijn oproepenlijst open je ook niet als je ziet dat hij een oproep heeft gemist. Als je stiekem ongelezen mails ga lezen vergeet dat niet om deze weer als ongelezen te markeren. Als je liever niet in zijn privézaken gaat neuzen is er ook nog andere methode; laat hem vrij. Zorg dat jij niet begint met kroelen en zoenen, geef hem geen koosnaampjes meer, bel hem niet meer en stuur hem geen berichtjes meer. Als hij niks doet heb je reden om je zorgen te maken. Maar als hij wel bij je terug komt kun je er rustig van uit gaan dat er niks aan de hand is.

De allerbeste tip

Vraag het hem. Vertel hem wat je vermoedens zijn. Als hij ontkent dat er iets aan de hand is maar er toch dingen zijn die jou niet lekker zitten, praat er dan over. Geef hem de kans om uit te leggen waarom hij doet wat hij doet. Praat het uit en maak afspraken en je zult zien dat je je hierna een stuk lekkerder voelt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…