Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Test: Welk sekstype ben jij?

Anja
2 min read

Iedereen gedraagt zich anders onder de lakens. De een vindt het heerlijk om het initiatief te nemen, terwijl de ander het prima vindt als de partner in bed voornamelijk bepaalt wat er gebeurt. Ben jij benieuwd wat voor sekstype jij bent? Doe dan de ‘welk sekstype ben jij test’.

Sekstype 1: afwachtend en nuchter

Jij bent niet de persoon die het initiatief neemt onder de lakens. Je laat je verleiden, je laat je verrassen en als het op standjes aankomt, ben je vooral erg nuchter. Heb je een nieuw lingeriesetje gekocht? Dan ben je niet het type dat hiermee gaat pronken, maar laat je jouw vriend de ontdekking vanzelf doen als hij je uitkleedt.

Sekstype 2: warm en intiem

Jij brengt de dag het liefst helemaal door in dromenland, waar je nadenkt over de avonturen die je met je vriend hebt meegemaakt of nog mee wil maken. Je laat je graag verleiden door een bed vol rozenblaadjes of een kamer met gezellige kaarsjes en vindt het belangrijk dat de seks intiem is. Heb je een nieuw lingeriesetje gekocht, dan zal je je vriend hier op een warme en intieme manier mee uitdagen. Voorspel is voor jou erg belangrijk en je zal dan ook niet zomaar aan seks beginnen als je niet eerst wat aandacht hebt gehad en wat aandacht hebt gegeven.

Sekstype 3: het seksbeest

Je denkt niet alleen de hele dag aan seks, maar bent ook echt ruig in bed. Je neemt je vriend graag mee naar de winkel om een nieuw lingeriesetje uit te zoeken en kiest het liefst het spannendste setje, je vriend kan je het beste versieren met erotische gesprekken en van kinky seks ben je zeker niet vies. Je bent een echt seksbeest en je weet het van jezelf, want dit is precies wat jij leuk vindt in bed. Verder wissel je standjes graag af, zodat de seks altijd spannend blijft. Voorspel vind je prima, maar het hoeft van jou niet altijd en ook zeker niet oneindig lang.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…