Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: Welke vriendin past het best bij jou?

Anja
2 min read

“Op ieder potje past wel een dekseltje”. Een bekend spreekwoord, maar het is zeker waar. Het kan soms moeilijk zijn om de juiste vriendinnen te vinden, want vrouwen komen in alle soorten en maten. Als vrienden moet je een klik hebben, je vindt elkaar leuk en jullie maken samen veel dingen mee. Welke vriendin past nu het beste bij jou? Wij hebben 4 types voor jullie op een rijtje gezet.

1. Onafhankelijke vriendin

De vriendin die het liefst lekker haar eigen gang gaat. Ze heeft veel hobby’s en vrienden en ze kan prima dingen voor zichzelf doen.

2. De plakkende vriendin

Dit is het tegenovergestelde van de onafhankelijke vriendin. Deze vriendin laat je niet meer los. Ze zwerft als het ware altijd om je heen. Sommige mensen vinden dit echter fijn.

3. De actieve vriendin

Dit type wilt continu actie ondernemen, samen ‘hiken’, wekelijkse uitstapjes, noem maar op. Zij kan niet stilzitten en doet het liefst elke dag leuke dingen.

4. De spirituele vriendin

De vriendin die spiritueel ingesteld is. Zij is een beetje zweverig op dit gebied en leest wekelijks horoscopen. Ze bedoelt dit echter goed, en heeft totaal geen kwaad in de zin.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…