scrollTop top

Tips om het zalig weekendgevoel ook tijdens de week te hebben

Tips om het zalig weekendgevoel ook tijdens de week te hebben

Niets is zo fijn als na een zware week lekker weekend te hebben! Lekker uitslapen, naar de stad gaan, noem maar op. Hieronder een paar tips om dat o zo lekkere weekendgevoel ook tijdens de week te hebben!

Vroeg in bed

Uitslapen zit er door de week helaas voor veel mensen niet in. Gooi je ritme een beetje om, en ga ’s avonds lekker vroeg in bed liggen met een goed boek of een leuke serie. Je zult je de volgende ochtend gegarandeerd beter voelen.

Uitgebreid ontbijten

Dat zondagsontbijt met een glas verse jus en een vers gekookt eitje, heerlijk! Waarom zou je dit niet door de weeks kunnen doen? Sta minstens 1x per week op een doordeweekse dag extra vroeg op om uitgebreid te ontbijten. Zo ervaar je het weekendgevoel ook tijdens de week.

Thuisbioscoop

Geen tijd om tijdens de week naar de film te gaan? Maak dan een thuisbioscoop. Sofa’s voor de tv, lekkere warme dekens, popcorn en je hebt gegarandeerd een leuke avond.

Aperitieven

Wie zegt dat je enkel in het weekend mag aperitieven? Op een normale dinsdagavond kun je ook wat hapjes en een glaasje wijn voorzien. Ideaal voor een romantische avond. Je hoeft natuurlijk niet heel de fles leeg te drinken, je moet namelijk fris en monter zijn morgenvroeg!

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  261.803.514
 • Aantal
  doden
  5.203.880
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.749.469
 • Aantal
  doden
  26.966

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!