Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 leuke dingen om te doen als het slecht weer is in de zomer

Anja
2 min read

De zomers in ons land staan (helaas) niet garant voor zonnige dagen. Ze zitten er wel tussen, maar een dag met veel regen kan ook voorkomen. Wat doe je nu als je een uitje naar het strand had gepland en het regent? Maak je geen zorgen, er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen als het slecht weer is. Hieronder 6 leuke dingen om te doen als het slecht weer is in de zomer!

1. Poolen

Weet je een leuk poolcafé in de buurt? Ga lmet je vrienden of partner een potje poolen. Je kunt zelfs om geld spelen, zo kun je er ook nog eens wat mee verdienen.

2. Filmmarathon

Houd je van Harry Potter? Of misschien The Lord of the Rings? Kruip onder een dekentje in de zetel en kijk een lekkere filmmarathon of je favoriete serie. Heerlijk.

3. Koken

Ga samen met vriendinnen cupcakes bakken. Of maak een heerlijke taart. Er zijn op internet genoeg recepten te vinden. Je hoeft alleen even snel de deur uit om naar de supermarkt te gaan.

4. Spelletjes

Ganzenbord, Monopoly, Risk, wie kent ze niet. Populaire gezelsschapsspellen. Nodig vrienden of familie uit en ga een middag spelletjes spelen.

5. Bioscoop

Is er de hele dag regen voorspeld? Ga dan lekker met je partner, vrienden (of alleen) naar de bioscoop. Middagfilms zijn vaak goedkoper dan avondfilms en bovendien minder populair. Je kunt op de beste plekken zitten en misschien heb je de bioscoopzaal wel voor jezelf.

6. Zwembad

Je keek uit naar een heerlijk dagje aan het strand, maar door het slechte gaan jullie niet meer. Ga lekker naar een binnenzwembad. Het bakken in de zon ontbreekt, maar als troost kun je na afloop lekker in de sauna ontspannen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…