Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 tips voor een romantische picknick

Anja
3 min read

Jouw favoriete hapjes en drankjes, lekker weer en fijn gezelschap: picknicken is heerlijk in de zomer. En het is ook nog eens superromantisch met je partner. Je moet het wel goed voorbereiden, zodat je comfortabel en zonder problemen kunt picknicken. Hoe bereid je je goed voor? Met de onderstaande 4 tips voor een romantische picknick!

1. Zorg voor een leuke picknickmand en -plaid

Koop eens een ouderwetse picknickmand met rood-wit ruitjespatroon. Daarnaast is het nog leuker als je er ook meteen een plaid bij neemt die matcht met je mand. Zo krijg je het echte picknickgevoel. Wil je graag koele drankjes en verse salades meenemen? Dan is het handig om een koeltas mee te nemen.

2. Neem genoeg drinken mee

Het is altijd belangrijk om voldoende te drinken – zeker als je buiten in de zon bent. Neem dus genoeg drinken mee. Tip: maak jouw eigen limonade door fruit of groente, zoals aardbeien, citroen of komkommer, aan je water toe te voegen. Je kunt natuurlijk ook gewoon wat frisdrank of wijn voorzien.

3. Smeer je goed en regelmatig in

Als je buiten aan het picknicken bent, dan vergeet je – door alle gezelligheid – al snel dat je kunt verbranden. Het is daarom belangrijk om je goed en regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème. Let daarbij op de beschermingsfactor van je zonnebrandcrème: deze moet minimaal factor 20 zijn. Picknick je bij het water of in een bos? Vergeet je dan ook niet in te smeren met een anti-muggenmiddel.

4. Neem kaarsjes en een deken mee

Je maakt je romantische picknick pas echt af met kaarsjes. Zeker als je van plan bent om bij ondergaande zon te picknicken. Wanneer het donkerder wordt en de temperatuur daalt, dan haal jij – als goed voorbereide man of vrouw – een dekentje uit de picknickmand. Jullie kunnen dan lekker warm genieten van elkaar en de sterrenhemel. Het wordt gegarandeerd een romantische avond.

Lees ook:

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…