Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 manieren om je water een lekkere smaak te geven

Anja
2 min read

Water is natuurlijk erg gezond om te drinken, maar vind jij dit soms ook zo saai? Voeg door middel van fruit een smaakje aan je water toe om het lekkerder te maken! Maak een kan waar je het fruit aan toevoegt en zet deze in de koelkast, zo heb je de hele dag een dorstlessen om van te genieten. Ga je er een dagje op uit? Doe dan water samen met het fruit in een flesje, voeg eventueel ijsblokjes toe of druiven die in de vriezer hebben gezeten. Zo blijft je drankje de hele dag koud. Hieronder vind je 5 combinaties om je water een lekkere smaak te geven die heerlijk verfrissend zijn, een aanrader op een zomerse dag!

1. Citroen en komkommer

Een heerlijk frisse combinatie die goed smaakt in de zomer. Zeer verfrissend als je het warm hebt en even wilt ontspannen in de tuin.

2. Bosbessen, framboos en aardbei

Deze combinatie van zacht fruit is heerlijk zoet van smaak. Heerlijk zomers en een stuk gezonder dan limonade.

infused water ideas

3. Watermeloen en munt

Een hemelse combinatie! De watermeloen is heerlijk fris en zoet en de munt zorgt echt voor een oppepper die de drank nog lekkerder maakt. Deze combinatie is ook erg lekker met bruisend water.

4. Grapefruit, limoen en citroen

Een combinatie van citrusvruchten die niet iedereen lekker vindt. Je moet houden van de ietwat bittere smaak van de grapefruit en het zure van de limoen, maar als je daar van houdt zit je zeker goed!

5. Komkommer en rozenwater

Deze combinatie klinkt misschien wat gek, maar is verrassend lekker! Gebruik maar een paar druppeltjes rozenwater, dit heeft een sterke smaak die niet moet overheersen.

Heb jij weleens zelf water met een smaakje gemaakt? Welke combinatie lijkt je het lekkerst?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…