Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Aftellen naar Kerstmis: dit zijn onze 6 favoriete adventskalenders

Birte Govarts
5 min read

Op zondag 28 november begint de advent, oftewel de vier weken die voorafgaan aan Kerstmis. Wil jij feestelijk aftellen? Wij zetten onze favoriete adventkalenders van 2021 op een rij.

Dankzij deze adventskalender van Nuxe wordt aftellen naar Kerstmis nog leuker. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een mini verzorgingsproduct of parfum van het iconische Franse merk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Huile Prodigieuse – oftewel onze favoriete droge lichaamsolie ooit – of de Rêve de Miel-lippenbalsem?

€ 79,90, nuxe.com

De adventskalender van Rituals is altijd een streling voor het oog, en dat is ook dit jaar niet anders. Deze kalender bevat 24 luxueuze cadeautjes, die je eraan herinneren de feestdagen te vieren door te genieten van de kleinste dingen. Achter elk deurtje vind je een heerlijk geurend geschenk om lichaam, geest én ziel te verwennen.

€ 89,90, rituals.com

De Private Naughty & Nice-adventskalender van Hunkemöller heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een iéts pikantere inhoud. Achter elk deurtje vind je een seksspeeltje, glijmiddel of soft bondagetoy. In dit geval wordt niet alleen Kerstmis het hoogtepunt van december, vermoeden wij.

€ 129, hunkemoller.be

Deze prachtige adventkalender in 3D is gevuld met vijfentwintig iconische pralines van het Belgische chocoladehuis Neuhaus. Per verkochte kalender stort Neuhaus een bijdrage aan Make-A-Wish, een organisatie die de hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Vorig jaar zamelde Neuhaus maar liefst 10.000 euro in, dit jaar willen ze gaan voor nóg meer. Help jij mee?

€ 55, neuhauschocolates.com

Achter de deurtjes van de adventkalender van Bonne Maman vind je 23 lekkernijen – denk: confituren, infusies, vruchtenpasta’s en koekjes – én twee exclusieve kerstverrassingen. Wij zijn alvast heel benieuwd naar die laatste.

€ 29,90, nl.bonne-maman.be

Het Oostenrijkse merk waterdrop® brengt een revolutie teweeg in de drankensector met de eerste microdrink ter wereld. Dat is een mini blokje op basis van natuurlijke fruit- en plantenextracten, verrijkt met vitamines en helemaal suikervrij. Eenmaal in water opgelost, wordt het een verrassend en fruitig drankje. De missie van waterdrop® is heel eenvoudig: mensen meer water doen drinken en dat op een meer ecologisch verantwoorde manier. Hun adventskalender bestaat in drie formaten. Elk exemplaar bevat verschillende smaken, zodat je de kans hebt om écht goed te proeven, en de grote en medium kalender bevatten ook enkele leuke accessoires van het merk.

Vanaf € 18,90, waterdrops.nl

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…