Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de lekkerste alcoholvrije cocktails (mocktails)

Anja
2 min read

In een lekkere cocktail moet er niet altijd alcohol zitten. Er bestaan namelijk ook heerlijke mocktails: een mengsel van twee of meerdere non-alcoholische dranken. De naam komt van het Engelse woord mock, dat nep betekent. Ben jij geen fervente alcoholdrinker of geef je een feestje en weet je dat veel mensen Bob zullen zijn? Dan zijn deze mocktails een perfect alternatief!

Nojito

Nojito is het alcoholvrije alternatief voor – hoe raad je het – mojito! Deze lekkere cocktail wordt gemaakt van muntblaadjes, limoen, ijs, suikersiroop en Sprite (of bruiswater of Canada Dry).

Safe Sex on the Beach

Deze cocktail is de alcoholvrije versie van Sex on the beach. Deze smaakvolle cocktail maak je met perziksiroop, sinaasappelsap, ananassap, veenbessensap en ijsblokjes.

Virgin Mary

Er zijn verschillende namen voor dit alcoholvrij alternatief voor de Bloody Mary. De Virgin Mary wordt ook wel Bloody Shame, Bloody Virgin of Bloody Barbara genoemd. De bereidingswijze is hetzelfde als de Bloody Mary, enkel de vodka hoort er niet bij. Meestal wordt het aandeel tomatensap gewoon verhoogd.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…