Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen waarom thuisblijven soms veel leuker is dan uitgaan

Anja
2 min read

Als puber was er niks leuker dan gaan stappen met vrienden en was je alleen thuis om te slapen. Tegenwoordig steekt de vork wel anders in de steel, na een zware werkweek hang jij het liefst het hele weekend in de zetel. Heerlijk! En daar is overigens helemaal niks mis mee. Hieronder 5 redenen waarom thuisblijven soms veel leuker is dan uitgaan.

Geen zorgen om je outfit

Loop jij het liefst in een trainingspak? Of ben je een naaktloper maar houd jij dat liever voor jezelf? Als je thuisblijft kun je dragen wat je wilt zonder dat je hierop beoordeeld wordt. Heerlijk toch.

Eten binnen handbereik

In de rij voor een hamburger bij de Mc Donalds? Een half uur wachten op je broodje kebab? Thuis open je de voorraadkast en trek je een zak chips of een pak koekjes open. Veel makkelijker toch?

Jij hebt de macht

Als je lekker thuisblijft, kun je zelf bepalen wanneer je naar bed gaat. Vallen je ogen al dicht om 23 uur? Dan kruip je lekker onder de wol. Je hoeft geen rekening met anderen te houden. Heerlijk.

Geld besparend

Je kent het gevoel wel: zaterdagavond vierde je vriendin haar verjaardag. Vervolgens wordt je zondagochtend wakker, je bekijkt je bankrekening en bent 60 euro armer… Was dit het allemaal waard? Als je thuisgebleven was had je mooi een flinke duit bespaard.

Toilet

Niets is fijner dan je eigen WC. Geen dronken gasten die over de vloer gepiest hebben, geen absurde remsporen en geen ellendig lange wachtrijen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…