Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 dingen die alleen echte huismusjes herkennen

Anja
2 min read

Verkies jij een avond in de zetel boven een wilde nacht stappen? Vind jij het heerlijk om de hele dag in je pyjama door te brengen? Dan ben jij waarschijnlijk een echte ‘huismus’. Wij hebben voor jullie een lijst samengesteld met vier dingen die alleen echte huismusjes herkennen!

1. Het beste plan is geen plan

Jij geniet het meest van je weekend wanneer je geen verplichtingen hebt. Lekker zelf je tijd indelen. Je vindt het leuk als je eens niets te doen hebt. Zondag je lekker in je pyjama Game of Thrones of een andere serie kan kijken, heerlijk.

2. Bekend bij bezorgers

Kleding bestellen vanuit je luie stoel? Dat is toch veel comfortabeler dan de regen trotseren om dat nieuwe paar schoenen te kopen! Uiteten is ook niet voor jou weggelegd, je besteld liever een vette hap, zodat je die lekker op je gemak op de bank kan eten. De postbezorger en pizzakoerier kennen jou dan ook bij de voornaam!

3. Afzeggingen

Je had een afspraak staan voor vanavond, iets drinken op café met je beste vriendin. Helaas is zij ziek en kan het niet doorgaan. Heerlijk, nu kun jij de hele avond op de bank Netflix kijken!

4. Je smartphone is je beste vriend

Waarom zou je de deur uitgaan om te ‘socializen’ met je smartphone kun je eindeloos lange gesprekken voeren met je vrienden via whatsapp en facetime en dat lekker vanuit je luie stoel!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…