Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips voor een lekker geurtje in huis

Anja
2 min read

Je ziet ze weleens op de televisie; de reclames voor geur spuitbussen in huis. Nou ja, weleens… heel erg vaak. Bijzonder, want wie wil nou zijn huis vrijwillig naar toiletreiniger laten ruiken? Toch maken de reclames een sluw punt: je went snel aan geurtjes in je huis. Zo snel, dat je binnen no-time aan de meest penetrante lucht kunt wennen. Je huis (en de schoonheid daarvan) is een afspiegeling van je karakter, dus moet het door en door schoon zijn. Hoe boks je dat voor elkaar?

Zet een bakje gedroogd fruit neer

Zie het als een natuurlijke spuitbus. Je gebruikt ingrediënten die ook in de spuitbussen voorkomen, maar je laat de chemische troep achterwege. Het gedroogde fruit – mits gemengd! – zorgt voor een heerlijk natuurlijk, zoet aroma in huis. Bewaar het fruit in een aluminium doosje met gaasjes voor een optimaal resultaat.

Ventileren

Dit lijkt een overduidelijke tip, maar is erg belangrijk. Wees eens eerlijk: hoe vaak laat jij het nou echt goed doorluchten in huis? En zijn de roosters boven je ramen en deuren open of dicht? Goed ventileren voorkomt stank en muffe luchtjes. Daarnaast is het fris en gezond. Én de meest goedkope en effectieve manier!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…