scrollTop top

Tips voor een zorgeloos strandbezoek

Tips voor een zorgeloos strandbezoek

Het is bijna weer zomer en de Belgische stranden lopen in de zomermaanden vol. Gevolg: Files, overvolle stranden en verbrande lichamen. Hoe zorg je er nu voor dat jouw strandbezoek plezant verloopt? Hieronder een paar tips voor een zorgeloos strandbezoek!

1. Zonnecrème

Zorg dat je altijd voldoende (waterproof) zonnecrème bij je hebt. Er is niks zo vervelend als ’s avonds terug komen van een dagje aan het strand en er achter  komen dat je zo rood als een tomaat bent. En dan hebben we het nog niet over de pijn die het met zich meebrengt.

2. Vertrek op tijd

Zorg dat je op tijd vertrekt als je naar het strand gaat. Je bent waarschijnlijk niet de enige die van plan is om een mooie zomerdag aan de kust door te brengen. Je wil absoluut niet in de file staan in zo’n hoge temperaturen.

3. Koelbox

Neem een koelbox met koelelementen mee als je naar het strand gaat. Op deze manier kun je van een lekker koud drankje of een frisse sandwich genieten.

4. Hoofddeksel

Een zonnesteek ligt op de loer bij een bezoek aan het strand. Zeker tussen 13.00 en 15.00 in de middag. Zorg daarom dat je altijd een hoofddeksel bij je hebt.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  241.378.348
 • Aantal
  doden
  4.912.352
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.292.887
 • Aantal
  doden
  25.797

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!