scrollTop top

Deze workouts maken jou zomerklaar!

Deze workouts maken jou zomerklaar!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd wordt je lichaam wat meer te tonen. Je draagt vaak minder kleding en af en toe trek je ook je zwemkleding aan. Het is dan wel prettig je goed te kunnen voelen in deze zomerse outfits. Als jij het belangrijk vindt dat je lichaam zomerklaar is kun je deze workout tips goed gebruiken.

Sporten kan overal

Veel mensen denken dat  je voor een strak lichaam naar de sportschool moet gaan. Maar er zijn voldoende oefeningen om jouw lichaam zomerklaar te maken die je prima thuis kunt doen.

Één van de bekende oefeningen die je thuis uit kan voeren zijn squats. Met het doen van squats train je heel veel verschillende spieren in je onderlichaam. Je zou er onder meer een mooier gevormd achterwerk van krijgen en mooiere benen.

Squats kun je zowel uitvoeren met gewichten als zonder. Als je niet ervaren bent met squaten is het aan te raden eerst zonder gewichten te beginnen.

Andere bekende oefeningen

Veel mensen vinden een strakke buik één van de belangrijkste eigenschappen van een zomerklaar lichaam. Met eenvoudige oefeningen zoals de plank en sit-ups, train je op een effectieve manier je buikspieren. Door deze oefeningen om de twee dagen een aantal keer intensief uit te voeren, zal je merken dat er snel resultaat zichtbaar zal zijn.

Plank

Sit-ups

Voor stevigere arm en borstspieren is het traditionele opdrukken (push ups) nog altijd een goede workout. Al deze oefeningen zijn makkelijk thuis uit  te voeren en helpen jou je lichaam zomerklaar te maken.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.302.037
 • Aantal
  doden
  4.726.136
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!