Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Kies een bikini die bij jou past

Camille
2 min read

Om zonder schaamte in bikini over het strand te kunnen paraderen is het belangrijk om eerst de juiste bikini aan te schaffen. Om je een beetje te helpen hebben we hieronder wat tips voor verschillende figuurtypen samengesteld.

Een recht figuur

Als je een recht figuur hebt dan ben je slank en atletisch gebouwd, maar heb je niet veel vrouwelijke vormen. Om toch meer van deze vormen te creëren kun je het beste een bikini met vullingen, ringen, ruches of strikken kiezen. Verder helpen ook grote prints om meer vrouwelijke vormen te krijgen.

Een appelfiguur

Je hebt een appelfiguur als je slanke benen, een rechtere taille, smalle heupen, flinke borsten en brede schouders hebt. Voor dit figuur, met vooral veel volume rond de borsten en de buik is een bikini met een extra ondersteuning voor je borsten het meest geschikt. Bij voorkeur kies je voor een beugelbikini. Om een eventueel buikje te verbergen kan je een tankini dragen. Daarnaast zal je door een donkere bikini te kiezen, smaller lijken.

Een peerfiguur 

Een peerfiguur kenmerkt zich door een platte buik in combinatie met een slanke taille. De heupen zijn echter breed en de benen zijn vol. Met een bikini in een opvallende kleur of met een print kan je het accent leggen op je bovenlichaam. De verhoudingen van je figuur zullen zo beter tot hun recht komen. Indien je je onzeker voelt over je heupen dan kan een hoger, of breder bikinibroekje deze wat camoufleren.

Een zandloperfiguur

Een zandloperfiguur wil zeggen dat je een onmiskenbaar smalle taille hebt. Dikwijls heb je met dit figuur ook een vollere boezem en brede heupen. De heupen verhouden zich optimaal tot je schouders. Indien je een zandloperfiguur hebt dan heb je geluk. De meeste bikini’s staan je namelijk geweldig. Als je je taille extra wilt accentueren dan kan je een hooggesloten bikinibroekje kiezen.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…