Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: het nieuwe Original AirGrid kussen van Emma

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het nieuwe Original AirGrid kussen van Emma.

Vrijdag is het de Internationale Dag van de Slaap. Een goede nachtrust is noodzakelijk om een gezonde levensstijl te onderhouden. Daarom zetten we vandaag het nieuwe Original AirGrid kussen van Emma in de kijker. Het zero gravity schuimkussen verdeelt gewicht en druk voor een gewichtloos slaapgevoel.

De bijzondere AirGrid gel-laag garandeert een ongeëvenaard slaapcomfort. De honingraatstructuur zorgt ervoor dat het kussen zich perfect aanpast en garandeert een optimale luchtcirculatie. Het kussen blijft bij warme temperaturen lekker koel en isoleert goed bij kouder weer. De TPE-technologie helpt je lichaam vanzelf afkoelen, zonder risico dat je het koud krijgt. De bijzondere vorm van het kussen zorgt voor een perfecte uitlijning van je nek en rug en biedt zo stevige en stabiele ondersteuning voor je hoofd, schouders en nek, en dit gedurende de hele nacht, ongeacht je lichaamstype. Dankzij de twee afzonderlijke schuimlagen die verwisseld of verwijderd kunnen worden, kan je de hoogte en het comfort van het kussen aanpassen aan je persoonlijke wensen.

Original AirGrid kussen (€180) Emma, emma-matras.be.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…