Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom elke vrouw een bitchy vriendin moet hebben

Bram
3 min read

Een vriendengroep is niet compleet zonder een bitchy bestie. Ze kan dan misschien wat grof uit het hoek komen, haar hart ligt op de juiste plaats. Ze zal er altijd zijn om je haar ongezouten mening te geven en ze gaat voor jou door het vuur. Dit zijn de redenen waarom elke vrouw een bitchy vriendin moet hebben.

1.Ze geeft je altijd haar eerlijke mening

Jouw bitchy bestie neemt geen blad voor de mond. In elke situatie weet ze wel haar ongezouten mening te geven. Je hoeft helemaal niet bang te zijn dat ze iets zegt om jouw gevoelens niet de kwetsen. Wil je de waarheid horen? Vraag het dan aan haar!

2.Ze kan veel verdragen

Ze is zelf vrij pittig en recht voor de raap, daarom kan ze zelf ook veel verdragen. Ze kan echt tegen een stootje en ze is niet snel op haar teentjes getrapt. Jij kan even rechtuit zijn tegen haar als zij tegen jou, dat vindt ze helemaal niet erg!

3.Ze zal altijd voor je opkomen

Jij bent misschien niet even rechtuit als haar, maar dat is helemaal niet erg. Ze zal altijd voor je opkomen en je kan steeds op haar rekenen. Zeker als iemand je lastigvalt of als iemand je kwetst, dan is ze echt niet te houden.

4.Ze is recht voor de raap

Je hebt net een nieuw kleedje gekocht waar je echt niet mee staat. Geen nood, je bitchy vriendin zal je redden. Zij is de enige die je eerlijk durft zeggen dat je nieuwe kledingstuk eigenlijk niet door de beugel kan. Zo sta je straks niet voor aap. Je kan van haar echt een eerlijk antwoord verwachten, en dat is soms goud waard.

5.Ze blijft een goede vriendin

Jouw bitchy bestie gedraagt zich af en toe misschien een beetje bitchy. Ze is echt helemaal anders als die andere mensen om je heen die zich vervelend gedragen. Ze is je beste vriendin en ze zou alles voor je doen. Ze weet wat je grenzen zijn en ze respecteert die ook.

6.Ze wil altijd het beste voor je

Ze is misschien wel wat eerlijker en directer dan wat de meeste mensen gewoon zijn. Ze doet het allemaal omdat ze eigenlijk het beste voor je wil. Ze zal je altijd op je fouten wijzen, en dat is geen gemakkelijke taak.

7.Ze durft dingen te zeggen die jij niet zou durven zeggen

Met jou bitchy bestie weet je altijd waar je aan toe bent. Je weet wat je aan haar hebt en je hoeft nooit bang te zijn dat ze iets zegt uit beleefdheid. Ze heeft haar hart op haar tong en ze zal je altijd haar eerlijke mening geven. Als anderen iets niet tegen jou durven zeggen doet zij het toch. Dat maakt haar zo speciaal!

8.Jullie zijn het perfecte duo

Met jou bitchy vriendin zal het leven nooit saai worden. Jullie zijn het perfecte duo en je weet dat je altijd op elkaar kunt rekenen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…