Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom seks met een oudere man fantastisch is

Bram
2 min read

Dat seks met een oudere man fantastisch is hoeven we aan de meeste dames niet meer uit te leggen. Oudere mannen hebben meer ervaring, ze nemen hun tijd en ze doen er alles aan om jou te plezieren. Moeten we je nog overtuigen? Hier zijn 7 redenen die je zeker over de streep zullen trekken.

1.Hij heeft meer ervaring

Een oudere man heeft meer ervaring in bed en dat voel je onmiddellijk. Hij weet wat hij moet doen en hij gaat ervoor. Bestaat er nog iets sexyer?

2.Hij weet hoe hij je moet plezieren

Hij heeft zijn techniek al helemaal geperfectioneerd en hij weet hoe hij zijn handen en vingers kan gebruiken om jou helemaal gek te maken. Hij kan je gevoelige plekjes bespelen en heeft aandacht voor je hele lichaam. Jouw plezier staat centraal en hij zal niet rusten voor je helemaal in de zevende hemel bent.

3.Hij is geen ‘jongen’ meer

Dit is misschien wel het allerbelangrijkste. Hij is geen ‘jongen’ meer, maar een woeste aantrekkelijke man die weet wat hij wil.

4.Hij neemt zijn tijd

Een man die al wat ouder is heeft genoeg geduld en hij neemt zijn tijd. Hij weet dat jij tijd nodig hebt om op je hoogtepunt te komen en daar werkt hij graag voor.

5.Hij kan ook genieten van een romantisch avondje

Heb je een keertje geen zin? Geen probleem, oudere mannen doen het ook graag eens wat rustiger aan. Van een romantische avond kan hij even goed genieten. Hij zal je nooit pushen om met hem seks te hebben.

6.Hij kent zijn eigen lichaam

Een goede sekspartner kent zijn eigen lichaam, en dat is nu net wat oudere mannen zo speciaal maakt in bed. Ze wéten gewoon hoe ze moeten bewegen. Hij neemt pauzes op de juiste momenten en hij voelt instinctief aan wat hij moet doen om jou te bevredigen.  

7.Hij kent geen schaamte of taboes meer

Oudere mannen weten dat communicatie de sleutel is naar fantastische seks. Hij zal je niet raar bekijken als je eens iets anders wil proberen. Integendeel, mannen die al wat ouder zijn houden van een spannend avontuurtje.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…