Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

In welke steden is men het meeste seksueel actief?

Anja
4 min read

Over heel de wereld zijn mannen en vrouwen geregeld bezig met seks en intimiteit. Toch kan worden gesteld dat niet op elke plaats op aarde even actief wordt gevreeën. Om je een beetje een beeld te geven van de seksuele activiteiten in een aantal wereldsteden hebben we een top tien voor je samengesteld. Deze top tien laat je niet alleen zien in welke steden er het meest vaak de liefde wordt bedreven, maar ook hoelang een gemiddelde vrijpartij duurt. Aan het einde zul je waarschijnlijk versteld staan van de uitkomst.

De hekkensluiter

Rome heeft de twijfelachtige eer om zich de hekkensluiter van deze top tien te mogen nomen. De inwoners van deze hoofdstad van Italië hebben dan ook “slechts” 98 keer per jaar seks. Daarbij komt verder dat een gemiddelde Romein maar 2 minuten en 50 seconden de tijd neemt om te vrijen. Meer dan een vluggertje zou je dit dan ook meestal niet kunnen noemen.

Madrid en Mexico

In de Spaanse hoofdstad Madrid gaat het er al niet veel beter aan toe. De inwoners van de stad hebben namelijk in een jaar maar 106 keer seks. Elke vrijpartij duurt in deze Spaanse stad bovenal maar 3 minuten en 22 seconden. Voor de stad Mexico liggen de gemiddelden vrijwel op een gelijk niveau. Hier vrijen de inwoners namelijk gemiddeld jaarlijks 115 keer. Voor een vrijpartij trekken de meeste Mexicanen doorgaans niet erg veel tijd uit. Gemiddeld vrijen de inwoners van deze stad dan ook maar 3 minuten en 25 seconden.

Camberra en Parijs

In de hoofdstad van Australië wordt gemiddeld per inwoner 118 keer per jaar de liefde bedreven. De inwoners van Camberra besteden gemiddeld zelfs relatief veel tijd aan het hebben van seks, zeker in vergelijking tot de overige steden in deze top tien. Ze vrijen dan ook gemiddeld 4 minuten en 2 seconden per keer. Hoewel Parijs al sinds jaar en dag de stad van de liefde wordt genoemd, nemen de inwoners slechts 2 minuten en 53 seconden de tijd voor een vrijpartij. Op jaarbasis wordt er door de Parijzenaren gemiddeld 123 keer gevreeën.

Moskou en Londen

Ondanks dat het een groot deel van het jaar behoorlijk koud kan zijn in de Russische hoofdstad Moskou hebben de inwoners van deze stad gemiddeld niet vaker dan 126 keer seks. Een gemiddelde Russische vrijpartij duurt echter wel ruim 3 en een halve minuut, 3 minuten en 31 seconden om precies te zijn. Londenaren hebben gemiddeld elk jaar één keer vaker seks dan de Moskovaren, 127 keer dus. Zij nemen echter wel minder de tijd om seks te hebben waardoor een gemiddelde vrijpartij al na 2 minuten en 56 seconden weer voorbij is.

Ottawa en Peking

In de Canadese hoofdstad Ottawa hebben de inwoners gemiddeld 130 keer seks per jaar.  Gemiddelde duurt een vrijpartij in deze stad 3 minuten en 41 seconden. Inwoners van de Chinese hoofdstad Peking vrijen elk jaar gemiddeld weliswaar drie keer vaker, ieder jaar gemiddeld 133 vrijpartijen dus, dan de Canadezen, maar de tijd die zij vrijmaken voor een vrijpartij ligt beduidend lager, en wel op 2 minuten en 40 seconden

De absolute koploper

Washington D.C. mag wereldwijd als de koploper worden beschouwd als het gaat om het actief zijn op seksueel gebied. In deze belangrijkste stad van de Verenigde Staten vrijen de inwoners gemiddeld 135 keer in het jaar. Hun vrijpartijen duren bovenal gemiddeld 3 minuten en 45 seconden. Gezien de serieuze reputatie van deze stad zal de uitkomst je vast verbazen. Het is immers geen exotische stad waar het temperament en de passie op het eerste gezicht vanaf lijkt te druipen.

Clichés naar de prullenbak

Uit deze top tien zou je af kunnen leiden dat de clichés, zoals die al jarenlang gelden, regelrecht de prullenbak in kunnen verdwijnen. De grootste seksuele activiteit speelt zich namelijk niet af, zoals door veel mensen nog altijd wordt beweerd, in warme zuiderse landen. In deze landen wordt juist minder vaak en/of minder lang de liefde bedreven. Het resultaat is voor veel mensen waarschijnlijk dan ook een enorme verrassing. De reputatie van Washington D.C. is wereldwijd namelijk alles behalve seksueel getint, juist eerder erg statig en erg zakelijk.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…