Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 5 duotickets voor de lezing van bestsellerauteur Julie Van den Kerchove op woensdag 8 juni in zomerbar Gazon in Gent

Nona Heremans
2 min read

Julie Van den Kerchove toont met haar kookboek ‘Low Carb Lekker & Snel‘ hoe je gemakkelijk lowcarb-gerechten klaarmaakt. Even grote fan als wij? Dan hebben we goed nieuws, want Julie geeft op woensdag 8 juni een lezing in de Gentse zomerbar Gazon en jij kunt erbij zijn. Wat je daarvoor moet doen? Je leest het hieronder!

Wil jij elke dag profiteren van meer energie, een sterker immuunsysteem en een gezond gewicht? Bestsellerauteur Julie Van den Kerchove toont hoe je evolueert van keto naar een flexibele lowcarb-levensstijl. Aan de hand van haar Food Freedom Methode helpt ze je om los te breken van diëten en emotioneel eten, je metabolisme te herstellen, je energie te verhogen én een natuurlijk gezond gewicht te bereiken met intuïtief eten en de kracht van gezonde vetten. Kortom: stop met diëten, boost je energie en maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander.

Op woensdag 8 juni vertelt Julie je alles over haar visie tijdens een lezing georganiseerd door uitgeverij Lannoo. De lezing gaat door in de gezellige Gentse zomerbar Gazon en begint om 19u. Je krijgt bij ontvangst een lekkere zomerse cocktail en wie wil kan het boek achteraf kopen en laten signeren. Wil je er graag bij zijn? Vul dan hier het wedstrijdformulier in. Veel succes!

Lees ook: Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Low Carb Lekker & Snel’ + win 3 exemplaren

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…