Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo pak je een seksdate aan

Olivier
2 min read

Wanneer je geen relatie hebt, maar toch wil vrijen met iemand kun je besluiten om op een seksdate te gaan. Dit is een spannende manier om toch aan je trekken te komen, maar (helaas) niet zonder risico’s. Je kent diegene niet, je weet dus niet met wat voor persoon je te maken hebt. Ook kan het, vanwege het gevoelig liggen van seks, het lastig zijn om een geschikte seksdate te vinden. Hoe moet je nu een seksdate aanpakken? Hieronder in ieder geval een paar tips voor als je op seksdate gaat!

Zoek iemand met dezelfde interesses

Wanneer je een profiel op een datingsite aanmaakt, is het verstandig om zo eerlijk mogelijk te zijn. Zo heb je meer kans om iemand te treffen waarmee je dingen gemeen hebt. Ook al is een seksdate alleen voor de seks. Het is toch prettig als jullie bijvoorbeeld een gemeenschappelijke interesse hebben.

Neem altijd je mobiele telefoon mee

Je hebt iemand gevonden en hebt een afspraak voor de date gemaakt. Neem altijd je mobiele telefoon mee wanneer je op een seksdate gaat. Er zijn helaas mensen op deze wereld die met kwade zin een seksdate instappen. Wanneer je je mobieltje bij je hebt kun je altijd iemand bellen wanneer het fout loopt.

Zorg dat er iemand is die van de date af weet

Zorg altijd dat je iemand in je familie of directe vriendenkring hebt geïnformeerd over je seksdate. Voor het geval dat de seksdate niet is wat je verwachtte. Zo kun je altijd iemand opbellen om je op te komen halen, zonder aan de telefoon te moeten uitleggen dat je op seksdate bent.

Spreek af op een veilige plek

Spreek nooit meteen bij je thuis af. Spreek altijd af op een veilige, openbare plek zoals bijvoorbeeld een bar of een winkelcentrum. Zo kun je zien of het klikt en wanneer dit het geval is kunnen jullie de slaapkamer alsnog opzoeken.

Kortom, een seksdate kan heel leuk en spannend zijn wanneer je de juiste persoon treft, maar blijf altijd goed oppassen!​

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…