Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo tonen mannen dat ze van je houden

Bram
3 min read

Mannen vinden het moeilijker om te zeggen hoe ze zich voelen dan vrouwen. Soms vinden vrouwen het lastig om erachter te komen of een man van haar houdt. Het antwoord zit niet in de woorden maar in het gedrag van mannen. Via deze gedragingen laat een man zien dat hij van je houdt!

Als hij iets vertelt kijkt hij steeds naar jou om te zien wat je reactie is

Een man die van je houdt zal het belangrijk vinden om te weten wat je over hem denkt. Als hij in groep iets aan het vertellen is zullen zijn ogen altijd even jou richting uit gaan. Hij wil immers graag weten wat jou reactie is, dat is voor hem het belangrijkste

Hij is een beetje jaloers

Een man die van je houdt zal een beetje bang zijn om je kwijt te raken. Een beetje jaloezie is heel normaal in de liefde. Hij zal het bijvoorbeeld niet leuk vinden als je erg veel met andere mannen optrekt. Er is wel een groot verschil tussen een beetje jaloers en heel erg jaloers. Extreme jaloezie heeft alles met onzekerheid te maken en niets met liefde!

Hij zal je helpen beschermen

Als je hulp nodig hebt zal een man die van je houd je altijd helpen. Een zware kast verzetten? Geen probleem, mannen tonen je graag hoe sterk ze zijn en hoeveel ze voor je willen doen. Wanneer je in gevaar bent of wordt lastiggevallen zal een man die van je houdt je beschermen. Als een man je helpt en beschermt mag je er zeker van zijn dat hij van je houdt.

Hij maakt vaak oogcontact

Als een man van je houdt zal hij langer dan gemiddeld in je ogen kijken. Let ook op zijn pupillen, zijn de pupillen groot? Wees er dan maar zeker van dat hij je leuk vindt.

Hij luistert naar wat jij zegt

Een man die van je houdt zal interesse tonen in wat je doet en oprecht luisteren naar wat je zegt.

Hij raakt je aan

Een man toont dat hij van je houdt door je aan te raken. In het begin kan dat heel subtiel zijn en ‘per ongeluk’ lijken. Later in de relatie zal hij je hand vasthouden, tegen je aan komen zitten of je strelen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…