Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

3 manieren om je krulhaar om te toveren in steil haar

Anja
2 min read

Vrouwen met krullen willen vaak steil haar en mensen met steil haar willen vaak krullen. Krullen hebben, net zoals steil haar, voor- en nadelen. Als je echt eens je krullen wilt wegtoveren kan je dat op deze manieren doen:

1. Stijltang

Je kunt je haar zelf steil maken door een stijltang. Er bestaan heel veel verschillende stijltangen. Je kiest best voor keramische platen of voor een tang met stoom, deze stijltangen zijn beter voor je haar. Het grote voordeel van een stijltang is dat je het gemakkelijk zelf kan doen. Een groot nadeel van je haar stijlen met de stijltang is dat je haar beschadigt wordt, dus probeer je stijltang niet te frequent te gebruiken.

2. Brushing

Bij brushen maak je gebruik van een borstel en een haardroger. Brushing is vrij zacht voor je haar en je kunt je kapsel gemakkelijk zelf in model brengen. Het nadeel van brushing is dat je kapsel al snel verandert bij regenweer. Bovendien vergt het oefening en geduld om je haar zelf te brushen. Bij de kapper neemt de brushing vaak wat tijd in beslag.

3. Ontkrullen

De kapper ontkrult je haar, hij zorgt ervoor dat de krullen en de lichte krullen verdwijnen. Ontkrullen is de meest efficiënte manier om je haar te stijlen. De krullen blijven namelijk het langst weg. Ontkrullen doe je best niet op haar dat al beschadigd is.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…