Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 dingen die alleen echte ‘stresskippen’ herkennen

Anja
2 min read

Klopt je hart meteen sneller van elke kleine verandering in je leven? Heb je bij een kleine tegenslag meteen een hele pak stress? Dan ben je waarschijnlijk een echte ‘stresskip’!
Wij hebben 5 dingen voor jullie op een rijtje gezet die alleen de echte ‘stresskippen’ onder ons zullen herkennen!

1. Altijd haast

Hoe vroeg je ook opstaat, je hebt altijd haast. In een file belanden of een bus missen zijn je grootste nachtmerries. Je hebt voortdurend een angstig gevoel om te laat te komen.

2. Nagels bijten

Een mooi stel nagels zit er bij jou niet in. Zodra ze ‘bijtbaar’ zijn, worden ze tot op de huid afgeknabbeld. Één voordeel: geen lange nagels die kunnen afbreken.

3. Slaapproblemen

Het lukt je maar zelden om rustig in slaap te vallen. Je ligt eerst uren te piekeren voordat je eindelijk in dromenland belandt. Nadenken en piekeren weerhouden je vaak van een goede nachtrust.

4. Tegenvallers

Een onverwachte tegenvaller is misschien wel het meest verschrikkelijke wat jou kan overkomen. Zeker wanneer je geen tijd hebt om het probleem op te lossen.

5. Ontspannen zit er niet in

Een dagje uit met de familie? Genieten van je vrije zondag? Waarschijnlijk komt dit bij jou maar zelden voor. Je hebt altijd wel iets aan je hoofd om je zorgen over te maken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…