Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 manieren om dagelijks wat geld te besparen

Olivier
2 min read

Je wilt graag een nieuwe auto of een nieuwe computer maar het lukt je maar niet om geld aan de kant te zetten. Op de een of andere manier vliegt al het geld wat je verdient gelijk weer de deur uit en je bent nu niet bepaald iemand met een gat in zijn hand. Je snapt er niets van! Gelukkig hebben wij een paar tips voor jou.

Hieronder 5 manieren om dagelijks wat geld te besparen, zodat je straks misschien eindelijk die mooie auto kunt kopen!

Maak je eigen koffie

Het is natuurlijk verschrikkelijk verleidelijk om elke ochtend een lekkere cappuccino te bestellen, maar dit kost behoorlijk wat geld. Zo ben je, wanneer je elke dag een koffie bij de Starbucks haalt, maandelijks al gauw 100 euro armer. Investeer liever in een mooie thermosfles en zet thuis, voordat je naar je werk gaat een lekkere pot koffie.

Bestel je drankjes aan de bar

Het is hartstikke leuk om met je vriendinnen een avondje uit te gaan. Minder leuk is het moment dat je erachter komt dat je twee biertjes gedronken hebt, maar drie rondjes hebt afgerekend. Wees slim en bestel je drankjes aan de bar. Zo kun je ze gelijk afrekenen en voorkom je dat je voor iedereen betaalt.

Maak er een spelletje van

Houd jij van spelletjes spelen? Maak dan een spel van je financiën. Maar bijvoorbeeld een google spreadsheet aan en houd elke euro bij die je uitgeeft. Probeer elke week goedkoper te leven. Je zult zien dat dit een leuke uitdaging is en daarnaast bespaar je op deze manier aardig wat centjes.

Koop mannenproducten

Beauty producten voor vrouwen zijn vaak vele malen duurder dan mannenproducten, terwijl deze dezelfde werking hebben. Scheermesjes, zeep, conditioner, noem maar op. Als je al deze producten op de mannenafdeling koopt, bespaar je flink wat geld!

Koop groot in

Doe je boodschappen indien mogelijk bij de groothandel in plaats van bij de supermarkt. Zo kun je groot inkopen en geld besparen. Daarnaast bespaart dit je ook nog eens heel wat tripjes naar de supermarkt!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…