Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 X dit doe je beter niet in bed

Bram
2 min read

Het hebben van seks is één van de lekkerste ter wereld. Lekker je fantasie de vrije loop laten om samen tot een heerlijk hoogtepunt te komen. Er zijn echter dingen die je als man beter niet kunt doen tijdens de seks. Wij hebben er 5 voor jullie op een rijtje gezet!

  • Egoïstisch gedrag
    Seks is iets wat je met z’n tweeën doet (of met meer). Denk dus niet alleen aan jezelf wanneer je seks hebt. Mannen hebben vaak de neiging het voorspel over te slaan en als een blok in slaap te vallen wanneer ze klaargekomen zijn, zonder te vragen of zij het wel lekker vond.
  • Onzekerheid
  • Mannen zijn en blijven macho’s. Dit vinden vrouwen aantrekkelijk. Je hoeft nu niet als Hulk Hogan boven je bedpartner te hangen, maar zorg ervoor dat je niet te onzeker overkomt. Dit is een echte afknapper voor de meeste vrouwen.
  • Wrong hole: Sommigen vrouwen vinden anale seks lekker, maar dit verschilt van persoon tot persoon. Wanneer je het graag anaal zou willen doen, is het verstandig om dit eerst even aan te geven. Zoals je je vast wel kunt voorstellen, is het een intense, soms pijnlijke ervaring. Voorkom dus dat je hem onverwacht in het verkeerde gaatje stopt.
  • Te snel wisselen van positie
  • Tuurlijk, variatie is goed. Ga echter niet om de minuut van standje wisselen. Vrouwen hebben iets langer nodig om in de sfeer te komen. Eens per 5 minuten zal een stuk beter bevallen!
  • Zoenen na een befbeurt

Vrouwen vinden het natuurlijk heerlijk om oraal bevredigt te worden. Minder lekker vinden zij het om hun eigen geslacht te proeven. Besluit je om haar oraal te verwennen? Verwacht achteraf dan geen French kiss.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…